Trailer za "You Should Have Left": godišnji iz noćne more za Bacona i Seyfried

utorak, 09. lipnja 2020.

Horor Davida Koeppa će uništiti brak Kevina Bacona i Amande Seyfried

Foto: YouTube

Blumhouse nam donosi novi horor u kojem su glavne zvijezde Kevin Bacon i Amanda Seyfried kao bračni par koji će se morati suočiti sami sa sobom.

You Should Have Left priča je o bračnom paru čiji se brak već na prvu čini osuđen na propast. Sredovječni uspješan muškarac Conroy (Kevin Bacon) osnovao je obitelj s prilično mlađom Susannom (Amanda Seyfried), ali oboje kriju velike tajne jedan od drugog. Ona je filmska glumica s mračnim tajnama, a njega prate optužbe za ubojstvo iz prošlosti. No, nijedan od njih ne želi o tome govoriti sve dok na to neće biti prisiljeni.

Conroy i Susanna s kćeri Ellom (Avery Essex) odlaze na putovanje kako bi se ponovno povezali, ali smještaj koji su odabrali krije veće tajne i od njihovih…

Režiju i scenarij potpisuje genijalni David Koepp (Carlitov način, Nemoguća misija,Tajni prozor, Inferno) koji je napravio adaptaciju istoimenog romana Daniela Kehlmanna izdanog 2017. godine. Roman je originalno bio objavljen na njemačkom jeziku, a najveći uspjeh doživio je upravo svojim prvim prijevodom na engleski jezik (preveo Ross Benjamin).

You Should Have Left bit će dostupan kao video-on-demand od 19. lipnja, a sad možete pogledati prvi (zastrašujući) trailer!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti