TV Preporuke dana – Petak 5.6.

petak, 05. lipnja 2020.

Uz filmove tu su finalna sezona serije "Nijanse plave" te posljednja epizoda 19. sezone serije "Zakon i red: Odjel za žrtve"

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5.6.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:55 sati
Šest mjeseci nakon što su oboje bili na rubu smrti, Harlee i Wozniak radikalno drukčije reagiraju na svoju traumu. Herlee pokušava početi iznova i odbija prečace, iskušenja i iskorištavanje položaja kojima je okružena. No još je progoni užas koji je proživjela u šumi.

Zakon i red: Odjel za žrtve, HTV 2 u 22:45 sati
Benson sumnja u vjerodostojnost otetog muškarca, što je dovodi do opasne zločinačke organizacije koja se ne libi ušutkati svakoga tko joj stane na put.

FILMOVI

Vjenčanje iz vedra neba, HTV 1 u 20:05 sati
Romantična komedija "Wedding Planner" predstavila je slavnu J. Lo kao šarmantnu junakinju suvremenih ljubavnih filmskih priča. Iako je bila uspješna u kinima, kritičari su je dočekali s nešto manje oduševljenja. Iako filmom dominira prelijepa glavna glumica, ženski dio publike neće ostati imun na šarm zgodnog Matthewa McConaugheya.

Hobit: Smaugova pustoš, RTL u 21:50 sati
Oscarom nagrađeni filmaš Peter Jackson predstavlja drugi dio možda najiščekivanije filmske trilogije svih vremena - ekranizaciju romana Hobit, J.R.R. Tolkiena. Patuljci, Bilbo - koji sada posjeduje tajanstveni prsten - i Gandalf nastavljaju svoje putovanje prema kraljevstvu Erebor i sukobu s zastrašujućim zmajem, Smaugom.

Ponos i slava, HTV 1 u 22:20 sati
Film se bavi obiteljima dviju generacija policajaca i korupcijom koja je svakodnevna pojava u njihovu poslu. Jimmy Egan (Colin Farrell) vodi njujoršku policiju do pobjede u policijskoj ligi američkoga nogometa. Dok svi slave, Francis Tierney ml. (Noah Emmerich), koji nije igrao, javlja se na telefon i saznaje da je nekoliko pripadnika njihove jedinice poginulo u smrtonosnom sukobu.

Peti val, Nova TV u 22:50 sati
Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada... Ako mu može vjerovati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti