Stiže nova Batwoman

četvrtak, 04. lipnja 2020.

Nakon što je Ruby Rose odustala od uloge Kate Kane, u ulozi Batwoman naći će se neki potpuno novi lik

Nikog nije previše iznenadila vijest kako Ruby Rose napušta naslovnu ulogu serije Batwoman, nakon nepovoljnih kritika i nezadovoljnih fanova, iako razlozi njenog odlaska nisu otkriveni.

No, serija neće završiti svoju priču nakon samo jedne sezone, ali nova Batwoman sigurno neće biti lik Kate Kane, koju ju glumila Rose, već netko potpuno novi.

Iz raznih internetskih izvora koji su uspjeli doći do poziva za kasting, otkriven je i opis nove Batwoman:

Žensko, između 25 i 30 godina, bilo koje rase. Ryan Wilder će postati Batwoman. Ona je simpatična, neuredna, pomalo blesava i neukrotiva. Nema baš nikakve veze s Kate Kane, koja je nosila odijelo Batwoman prije nje. Bez ikoga tko bi se brinuo da bude na pravom putu, Ryan je provela godine u poslu s drogom, bježeći od policije i skrivajući svoju bol pomoću loših navika.

Danas je ona reformirana i trijezna, te živi u svom kombiju sa svojom biljkom. Ona je djevojka koji bi ukrala mlijeko od ulične mačke i koja bi te mogla ubiti golim rukama. Ryan je najopasniji tip borca: iznimno sposobna i divlje nedisciplinirana. Lezbijka. Sportski tip. Sirova. Strastvena. Nesavršena. Sve samo ne tipičan američki superjunak.

Na samom pozivu navedeno je kako ohrabruju članove LGBTQ zajednice da se prijave za ulogu. Za sada još nije poznato imaju li producenti nekog favorita ili se nadaju da će preko otvorenog kastinga naći svoju novu Batwoman. Ostaje nam pričekati i vidjeti.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti