U traileru za 3. sezonu serije "Dark" objavljen i datum premijere

srijeda, 27. svibnja 2020.

Zadnja sezona Netflixove mračne hit serije bit će dostupna na simboličan datum: 27. lipnja

Foto: YouTube

Streaming servis Netflix objavio je trailer za treću i posljednju sezonu njemačke hit serije Dark, a datum premijere je i više nego simboličan.

Naime, posljednja sezona bit će dostupna od 27. lipnja što je dan apokalipse u seriji. Radnja serije fokusirana je na četiri otuđene obitelji i priče oko putovanja kroz vrijeme koja obuhvaća čak tri generacije.

"Dat ćemo odgovore na pitanja koja naši gledatelji postavljaju i pomoći ćemo im otpetljati priču. Bit će nam teško oprostiti se od likova koje smo stvarno jako zavoljeli, ali početak je kraj, a kraj je početak", rekli su autori i showrunneri serije Jantje Friese i Baran bo Odar.

U traileru možete vidjeti glavne likove i neka od važnijih pitanja i izazove pred kojima su se nalazili. Fokus trailera je i na ključnim temama serije kao što su sudbina i slobodna volja. Fanovima će možda najzanimljiviji biti sam kraj trailera u kojem se tagline The final cycle begins mijenja u The final cycle ends.

U seriji među ostalim glume Karoline Eichhorn, Louis Hofmann, Jördis Triebel, Maja Schöne, Stephan Kampwirth i Tamar Pelzig. Jedva čekamo 27. lipnja kad ćemo moći pogledati zadnju sezonu serije Dark, a dotada pogledajte prvi trailer.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >