Pogledajte stop-motion video TikTok izazova Laika studija

utorak, 26. svibnja 2020.

Laika studio svojom se stop-motion animacijom pridružio izazovu TikTok Fight Challenge

Proteklih par mjeseci većina filmskih radnika bila je prisiljena ostaviti svoja radna mjesta i ostati kod kuće tijekom pandemije. No kreativni tipovi ljudi nisu mirovali već su nalazi razne zabavne načine kako se izraziti i povezati s kolegama.

Jedan od primjera za to je TikTok Fight Challenge, od kojih je najpoznatiji Boss Bitch Fight Challenge koji je predvodila veteranka kaskaderka Zoë Bell. Sada se i LAIKA studio pridružio tom izazovu, na svoj jedinstven način - pomoću stop-motion animacije.

Laika je svoj nevjerojatni video s TikTok izazovom objavio na svom Twitter profilu uz komentar: "Nitko nije rekao da je animiranje sigurno."

Video počinje s jednim od najpoznatijih likova Laika studija - Coraline, koja ima čast biti prvi lik koji dobiva udarac. Nakon toga započinje nevjerojatan niz stop-motion likova spremnih na borbu: od krda krava do limuna koji s katanom dobiva smrtonosni rez pa ga osvećuje drugi limun.

U jednom trenu i sam animator dobiva udarac u glavu, a ptičice koje mu se vrte oko glave nakon udarca udaraju dalje u njegovo ime.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti