Stiže premijera 4. sezone serije "Preljub"

nedjelja, 24. svibnja 2020.

Hrvatska radiotelevizija lipnja će započeti premijerom četvrte sezone nagrađivane serije "Preljub"

Od 1. lipnja radnim danom na Prvom programu HRT - HTV 1 u večernjem terminu premijerno se prikazuje četvrta sezona nagrađivane američke serije Preljub, koja ponire u emocionalne i psihološke posljedice izvanbračne veze.

Serija nagrađivane dramatičarke, scenaristice i producentice Sare Treem (Kuća od karata), koja je napisala originalni scenarij prema priči koju je razvila s Hagaiem Levijem, do sad je osvojila 6 uglednih nagrada uz još 21 nominaciju.

2015. godine serija je osvojila Zlatni globus za najbolju dramsku seriju, Ruth Wilson nagrađena je Zlatnim globusom za najbolju glavnu žensku ulogu, a Dominic West bio je nominiran za najbolju glavnu mušku ulogu. 2016. godine Maura Tierney osvojila je Zlatni globus za najbolju sporednu žensku ulogu, a iste je godine bila nominirana i za Primetime Emmy. Dominic West osvojio je i dvije nagrade Satellite (godišnja nagrada International Press Academy koja se dodjeljuje u Los Angelesu), a nominirane su bile i Ruth Wilson i Maura Tierney.

U prvoj epizodi Noah se s mukom prilagođava novom životu nakon selidbe u Los Angeles kako bi bio bliže djeci. Pokušava se približiti nadarenom, ali problematičnom učeniku pod strogom paskom ravnatelja škole. Helen napokon otkrije uzrok svoje anksioznosti, ali snađe je nova katastrofa.

Uloge: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Catalina Sandino, Omar Metwally, Julia Goldani Telles, Jadon Sand, Sanaa Lathan

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti