Napokon najavljena druga sezona serije "The Umbrella Academy"

utorak, 19. svibnja 2020.

Netflixova serija prvom je sezonom oduševila publiku, a videom iz karantene najavili su datum premijere druge sezone

Napokon je najavljena premijera druge sezone serije The Umbrella Academy. Netflix je okupio glumačku ekipu serije tijekom karantene kako bi zajednički snimili video s najavom nove sezone, koja će stići na Netflix u srpnju.

Priča o disfunkcionalnoj obitelji superjunaka se temelji na stripovima Gerarda Waya, koje je ilustrirao Gabriel Bá. Objavljeni teaser okupio je glavnu glumačku ekipu koja pleše na pjesmu I Think We're Alone Now, jednako kao i u prvoj epizodi prve sezone.

U prvoj sezoni smo upoznali likove koje glume Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe i Kate Walsh, a u novoj će im se pridružiti Ritu Arya, Yusuf Gatewood i Marin Ireland.

U prvoj sezoni smo upoznali članove The Umbrella Academy: Vanya (Page), Luther (Hopper), Diego (Castañeda), Allison (Raver-Lampman), Klaus (Sheehan) i Broj Pet (Gallagher). Oni su samo dio od 43 djece rođeno neočekivano i neobjašnjivo, u isto vrijeme. Njih je pod svoje uzeo milijarder Reginald Hargreeves kako bi ih pripremio da budu "spasitelji svijeta".

Druga sezona serije The Umbrella Academy na Netflix će stići 31. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >