Megan Fox i Josh Duhamel u obiteljskoj komediji "Think Like a Dog"

četvrtak, 07. svibnja 2020.

Lionsgate donosi prvi trailer za film o prijateljstvu dječaka i psa

Foto: YouTube

Ako vam nedostaje simpatičnih i zabavnih obiteljskih filmova sa životinjama, ovo je jedan naslov za vas.

Lionsgate je objavio prvi trailer za svoju novu obiteljsku komediju Think Like a Dog u kojoj glavnu ulogu ima Gabriel Bateman kao 12-godišnji Oliver, običan dječak čiji će školski eksperiment poći po krivu i omogućiti mu telepatsku vezu s obiteljskim psom Henryjem. Razlog više za pogledati film su tri poznata filmska imena, a to su Megan Fox i Josh Duhamel, te Kunal Nayyar (Raj iz Teorije velikog praska) u ulozi glavnog negativca.

Novo prijateljstvo i povezanost sa psom Oliveru će pomoći u svakodnevnim školskim problemima, u boljem odnosu s roditeljima, ali da ne bude sve tako idealno tu dolazi opaki negativac filma koji revolucionarnu tehnologiju želi samo za sebe. Henryju neće preostati drugo, nego pozvati ostale pse u pomoć! Radnja zvuči poznato i izlizano, ali istovremeno i idealno za obiteljsko filmsko popodne s mlađim članovima obitelji.

Film je režirao Gil Junger (10 razloga zašto te mrzim, Crni vitez) koji je napisao scenarij s Johnom J. Straussom. Todd Stashwick posudio je glas psu Henryju.

Obiteljska komedija Think Like a Dog bit će dostupna u digitalnom obliku od 9. lipnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti