Elliot Stabler u premijeri 22. sezone "Odjela za žrtve"

ponedjeljak, 04. svibnja 2020.

Showrunner serije je potvrdio da će Christopher Meloni gostovati u premijeri nove sezone prije snimanja samostalne serije

Foto: PR Photos

Početkom travnja sve obožavatelje serije Zakon i red: Odjel za žrtve dočekala je odlična vijest: Christopher Meloni dobio je svoju vlastitu seriju u kojoj će ponovno glumiti detektiva Elliota Stablera, a sad stiže jedna još bolja vijest!

Obožavatelji su se odmah počeli pitati postoji li mogućnost da se Meloni pojavi i u originalnoj seriji u kojoj je glumio sve do kraja 12. sezone 2011. godine, te bio jedan od njezinih zaštitnih znakova. Jedan od showrunnera serije Warren Leight u podcastu serije otkrio je da će Elliot biti jedan od glavnih likova u premijeri nove sezone, te da je to sve što zna o njegovoj ulozi. Navodno je plan bio da se ponovno predstavi cijela njegova obitelj u finalu 21. sezone što se nije dogodilo jer je scenarij bio srezan zbog pandemije koronavirusa (umjesto 24 epizode imali smo ih 20).

Nakon punih 12 sezona kao partner detektivke Olivije Benson (Mariska Hargitay), Meloni je napustio seriju i to navodno zbog nesuglasica oko plaće. Budući da je odluka bila nagla, obožavatelji u seriji nisu dobili adekvatan rastanak od mnogima omiljenog detektiva Stablera, čiji je odlazak na početku 13. sezone kratko objašnjen njegovim umirovljenjem. Svih ovih godina obožavatelji su se nadali ponovnom susretu Stablera i Benson, a čini se da će se to sad konačno ostvariti.

Trenutno se ne zna kad možemo očekivati 22. sezonu Odjela za žrtve niti kad će početi snimanje Melonijevog spin off-a zbog trenutne zdravstvene situacije u svijetu, ali obožavatelji se sad barem mogu veseliti ponovnom susretu omiljenog detektivskog para Benson-Stabler.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti