Disney radi na trećoj sezoni serije "The Mandalorian"

četvrtak, 23. travnja 2020.

Serija iz svijeta "Ratova zvijezda" imala je sreće jer je produkcija 2. sezone završila još u ožujku, a sad već kreće priprema za novu

Foto: YouTube

Što kažete na treću sezonu hit serije The Mandalorian?

Listopad, kad nas čeka druga sezona serije The Mandalorian, čini se još jako daleko, a već je krenula pred-produkcija treće sezone. Variety iz provjerenih izvora donosi da autor serije Jon Favreau aktivno radi na scenariju za treću sezonu već neko vrijeme, te da umjetnički odjel koji predvodi Lucasfilmov potpredsjednik i izvršni kreativni direktor Doug Chiang zadnjih nekoliko tjedana radi na novim konceptima. Drugi izvor također navodi da je jedan dio produkcije započeo jer neki odjeli trebaju dulju pripremu kako bi se na vrijeme pripremili za snimanje.

Vijesti o trećoj sezoni došle su samo mjesec dana nakon što je završena produkcija na drugoj sezoni. Serija je tako imala više sreće od mnogih drugih jer je produkcija uspjela završiti već početkom ožujka, netom prije raznih prekida i otkazivanja projekata zbog pandemije koronavirusa.

U glavnoj ulozi intergalaktičkog lovca na ucjene nalazi se Pedro Pascal, a za drugu sezonu još nisu poznati točni detalji radnje. Giancarlo Esposito trebao bi reprizirati svoju ulogu negativca, a među novim imenima bit će i Rosario Dawson kao Ahsoka Tano, jedan od glavnih likova iz popularne animirane serije Star Wars: The Clone Wars. Dawson također nije htjela ništa otkriti o svojoj ulozi.

The Mandalorian je bio prva serija iz Star Wars svijeta na platformi Disney+ i sigurno je odigrala veliku ulogu u popularnosti toga servisa koji s 8. travnjem broji 50 milijuna pretplatnika.

Još čekamo točan datum za drugu sezonu serije The Mandalorian.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti