Brad Pitt pojavio se u emisiji "Some Good News" Johna Krasinskog

utorak, 21. travnja 2020.

U novom izdanju YouTube emisije gostovali su i Rainn Wilson, Billie Eilish, Jonas Brothers i Chance the Rapper

Foto: YouTube

Jeste li spremni za još malo dobrih vijesti?

Krajem ožujka John Krasinski pokrenuo je svoju YouTube emisiju Some Good News u kojoj je obećao prenositi samo dobre vijesti i pozitivu u ovo teško vrijeme dok traje pandemija koronavirusa. Svestrani filmaš tako svake nedjelje uveseljava svoje fanove, a na početku epizode prvo je fokus na običnim ljudima. Ove nedjelje je pohvalio sve one heroje koji nam pomažu, a nisu nužno liječnici i medicinske sestre: radnike u trgovinama, fizičke radnike, policajce, vatrogasce, ljude u javnom prijevozu, dostavljače…

U jednoj sceni svoju cameo ulogu imao je Brad Pitt kao vremenski prognostičar koji je sve nasmijao, a ubrzo je uslijedilo iznenađenje za sve fanove serije U uredu jer je Krasinskog (Jim u seriji) posjetio Rainn Wilson, njegov neprijatelj Dwight iz navedene serije. Krasinski je kasnije razveselio srednjoškolce diljem svijeta koji će nažalost biti zakinuti za svoju maturalnu večer tako da su mu glazbeni gosti bili velika tinejdžerska zvijezda Billie Eilish, zatim Jonas Brothers i Chance the Rapper.

Emisija Some Good News već sad ima milijune obožavatelja koji svaki tjedan čekaju dobre vijesti koje na svoj jedinstven način prenosi John Krasinski. Prva epizoda od 30. ožujka u kojoj je gostovao Steve Carell ima preko 16,5 milijuna pregleda na YouTube-u.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti