U nedjelju potpuno besplatno uživajte u filmskom blockbusteru ‘Gospoda’

petak, 17. travnja 2020.

U ovim vremenima treba imati karakter i zato vas Karlovačko časti!


Karlovačko svim korisnicima digitalnih videoteka ove nedjelje omogućuje potpuno besplatno gledanje najnovije sofisticirane akcijske komedije Gospoda.

Najnoviji blockbuster redatelja i scenarista Guyja Ritchieja Gospoda u distribuciji Blitz-a, bit će dostupan potpuno bez naknade na period od 24 sata, od 00:00:00 do u 23:59:59, u nedjelju 19. travnja u digitalnim videotekama vašeg operatera: MAXtv, A1, Iskon, OptiTV.

Beskrajno zabavna akcijska komedija donosi priču američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij.

U Gospodi, uz McConaugheyja, nastupaju i Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, kao i Colin Farrell i Hugh Grant.

Ritchie se u ovom filmu vratio žanru i likovima na kojima je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat, u stilu njegovih najuspješnijih filmova kao što su Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši.

Ova jedinstvena prilika dovoljan je razlog da u nedjelju 19. travnja ostanete u svojoj gajbi pred televizorom, među svojima, uz filmski hit kojim vas časti Karlovačko!

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >