Matthew Rhys je Perry Mason

petak, 17. travnja 2020.

Nova televizijska serija predstavljena je prvim trailerom, a producentsku ulogu preuzeli su Robert Downey Jr. i Susan Downey

Stigao nam je prvi službeni trailer za novu dramsku seriju Perry Mason, s Matthewom Rhysom u ulozi legendarnog odvjetnika. Osim njega, prvi nam trailer predstavlja i druge likove, među kojima se nalazi i Tatiana Maslany.

Serija se temelji na likovima autora Erlea Stanleyja Gardnera, a izvršni producenti serije su, među inima, Robert Downey Jr. i Susan Downey. Rolin Jones i Ron Fitzgerald stvorili su seriju, a redateljsku palicu drži Timothy Van Patten.

Sama serija smještena je u Los Angeles u 1931. godinu, koji započinje svoj uspon dok se cijela zemlja još uvijek bori s Velikom depresijom. Kada otmica djeteta pođe po zlu, slučaj dođe u ruke Perryja Masona, čija neumorna potraga za istinom razotkriva oštećeni grad, a možda i put iskupljenja za njega.

Uz Rhysa i Maslany u seriji glume i John Lithgow, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange te Robert Patrick.

Serija Perry Mason premijeru bi trebala imati 21. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti