VIDEO: Pogledajte kako danas izgleda originalna ekipa "Dadilje"!

srijeda, 08. travnja 2020.

Ekipa se okupila na čitanju pilota serije kako bi razveselili gledatelje u ovo teško vrijeme

Foto: YouTube

Krajem prošlog tjedna smo najavili kako će se ponovno okupiti originalna ekipa omiljene humoristične serije Dadilja, a sad donosimo video!

Serija koju smo godinama pratili na raznim kanalima i koju smo (zbog toga) voljeli ili mrzili, jedna je od sitcom-a koji su obilježili 1990-e. Zbog trenutne zdravstvene situacije u svijetu autorica serije i njezina glavna zvijezda Fran Drescher najavila je ponovno okupljanje cijele originalne ekipe kako bi unijela malo veselja, i to tako što su uz aplikaciju za videokonferencijske pozive Zoom zajednički čitali tekst pilot epizode.

Čitanje teksta i prilika da ponovno vidimo sve članove ekipe na okupu, barem virtualno, probudilo je nostalgiju u mnogima, a video je dostupan na YouTube kanalu Sony Picturesa gdje ima skoro 400 tisuća pregleda.

Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renee Taylor, Alex Sternin, Ann Hampton Callaway, DeeDee Rescher, Rachel Chagall i Jonathan Penner pojavljuju se na čitanju pilota, a možemo vidjeti i su-tvorca serije Petera Marca Jacobsona koji je čitao upute scenarija te kompozitoricu Ann Hampton Callaway koja je otpjevala naslovnu pjesmu.

Iako je ovo bilo virtualno druženje, ekipa je dala sve od sebe pa tako u pola sata možemo vidjeti scene iz serije, a neki glumci su se potrudili dodatno dočarati atmosferu iz serije.

Dadilja se originalno emitirala od kraja 1993. do lipnja 1999. godine i imala je 6 sezona s ukupno 146 epizoda.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti