John Finlay zna tko bi ga mogao glumiti u filmu prema seriji "Tiger King"

utorak, 07. travnja 2020.

Channing Tatum ili Shia LaBeouf njegov su izbor ukoliko će se stvarno raditi igrani film

Foto: PR Photos

Posljednjih tjedana ne prestaje se pričati o dokumentarnoj seriji Tiger King pa tako razni akteri imaju nešto za reći. Sad je došlo vrijeme na Johna Finlaya.

Finlay je za PEOPLE otkrio koji glumac mu je favorit da ga glumi ukoliko stvarno dođe do igranog filma temeljenog na seriji i njegovom životu. Riječ je o Channingu Tatumu, koji mu je prvi izbor! "Uvijek je zauzimao posebno mjesto u mom srcu. Daljnja rođakinja je umrla od raka, a on ju je prije toga kontaktirao video pozivom jer je to bilo na njezinoj listi želja. Osim toga je zbilja dobar glumac", objasnio je zašto Tatum.

Što ako je Tatum zauzet ili ne želi raditi na ovom projektu? Finlay ima rješenje i za to: drugi izbor mu je Shia LaBeouf: "Mislim da je i on dobar izbor jer s bradom može izgledati kao ja, a i mislim da se može poistovjetiti sa mnom".

Za one koji nisu gledali seriju, Finlay je jedan od muževa Joea Exotica koji je, možemo reći, okosnica serije kao vlasnik privatnog zoološkog vrta i zaljubljenik u divlje mačke koji od ove godine služi 22-godišnju kaznu zatvora zbog zlostavljanja životinja i planiranja ubojstva. Finlay je jedna od osoba koja u seriji detaljno govori o sebi i svom životu s Joeom pa je tako važan dio priče koji u potencijalnom filmu ne bi trebalo preskočiti.

Dokumentarnu seriju Tiger King možete pogledati na Netflixu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti