Timothée Chalamet i Armie Hammer u nastavku filma "Skrivena ljubav"

utorak, 07. travnja 2020.

Redatelj film rađenog prema romanu "Call Me by Your Name" otkrio kako se glumačka ekipa vraća

Timothée Chalamet, Armie Hammer i dio glumačke ekipe filma Skrivena ljubav vraćaju se u nastavku - otkrio je to redatelj Luca Guadagnino u nedavnom razgovoru za talijanske novine La Repubblica.

O nastavku se ne zna puno, ali istoimeni roman po kojem je rađen film Skrivena ljubav ima i svoj nastavak, Find Me, u kojem su isti likovi, samo radnja počinje deset godina nakon događaja iz prvog romana.

Teško je bilo zamisliti da bi netko drugi mogao preuzeti njihove uloge iz prvog dijela, ali do sada nije bilo službene potvrde. Na pitanje hoće li se isti glumci vratiti Guadagnino je jednostavno odgovorio: "Naravno, bio je užitak raditi s Chalametom, Hammerom, Michaelom Stuhlbargom, Esther Garrel i drugim glumcima. Svi će biti u novom filmu."

Chalamet je u originalu bio 17-godišnji Elio, koji jednog ljeta u Italiji upoznaje Olivera (Hammer), studenta koji radi s njegovim ocem. Tijekom ljeta njih dvojica se zbliže i razviju romantični odnos. Kako ljetu dođe kraj tako dođe kraj i njihovoj vezi jer se Oliver vrati u Ameriku.

Guadagnino je također otkrio kako je već našao scenarista za drugi dio, ali nije htio otkriti o kome se radi. Naravno, svi planovi trenutno su na čekanju tako da nije poznato kada bismo mogli gledati nastavak.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti