"Ant-Man 3" ima novog scenarista

ponedjeljak, 06. travnja 2020.

Za pisanje scenarija za novu avanturu malenog Marvelovog superjunaka zadužen je Jeff Loveness, scenarist serije "Rick i Morty"

Novi film o najmanjem Marvelovom superjunaku Ant-Manu, dobio je novog scenarista. Jeff Loveness, koji je radio na scenariju popularne animirane serije Rick i Morty, primit će se pisanja scenarija za Ant-Man 3.

Osim kao scenarista i producenta Ricka i Mortyja, Lovenessa znamo i jer je pisao za Jimmy Kimmel Live!, antologijsku seriju Miracle Workers s Danielom Radcliffeom te Oskare i Emmyje.

Loveness je do sada napisao i nekoliko Marvelovih stripovskih naslova, tako da se čini kao dobar odabir za ovaj projekt.

Peyton Reed, koji je režirao prva dva filma u serijalu, trebao bi se vratiti u redateljsku fotelju, a očito se vraća i Paul Rudd, kojeg ćemo opet gledati u naslovnoj ulozi. Još nije poznato tko će se od originalne glumačke ekipe vratiti u novom nastavku.

Za sada još nije poznato niti kada bi Ant-Man 3 mogao krenuti s produkcijom, s obzirom na to da su do daljnjeg otkazana sva snimanja radi pandemije koronavirusa. Marvel je i sve svoje nadolazeće filmove pomaknuo tako da je pitanje kada ćemo Ant-Mana ponovno vidjeti u akciji.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti