Na Netflix stiže nova epizoda dokumentarne emisije "Tiger King"

ponedjeljak, 06. travnja 2020.

Popularna serija je zaludila svijet, a sve nas je iznenadila mogućnost dodatne epizode koja se navodno snima

Foto: YouTube

Jedna od zvijezda nove Netflixove dokumentarne serije Tiger King koja je proteklih tjedana zaludila svijet rekla je da nas ovaj tjedan čeka još jedna epizoda!

Jeff Lowe, kojeg smo jako dobro upoznali u seriji, rekao je kako Netflix planira dodatnu epizodu te da se ta epizoda snima u ovom trenutku i to u Oklahoma zoološkom vrtu, koji je nekad pripadao Joeu Exoticu. Ova informacija snimljena je za igrača losanđeleskih Dodgersa Justina Turnera, a pogledajte je u nastavku.

Dokumentarna serija Tiger King ostvarila je neočekivan uspjeh otkad je stigla na Netflix 20. ožujka. Radnju serije je teško opisati jer počinje kao istraživanje o ekscentričnim vlasnicima velikih divljih mačaka, a onda malo-pomalo otkrivamo probleme s drogom, kult, planiranje ubojstva i neobičan nestanak (za koji svi vjeruju da je riječ o ubojstvu). Sve je počelo s Joeom Exoticom, pravi imenom Joseph Maldonado-Passage, nekadašnjim vlasnikom ogromnog privatnog zoološkog vrta u kojem je imao preko 200 divljih mačaka, a koji sad služi 22-godišnju kaznu zatvora za zlostavljanje životinja i planiranje ubojstva te angažiranje ubojice Carole Baskin, njegove neprijateljice, konkurentice i također vlasnice velikih mačaka.

Najveći obožavatelji serije čak su napravili peticije kako bi Joe bio pušten iz zatvora, a nekoliko holivudskih glumaca izrazilo je želju za snimanjem igranog filma o Joeu kad svjetska pandemija bude gotova.

Iz Netflixa nije bilo komentara o dodatnoj epizodi niti se zna o čemu bi se točno radilo u njoj. Seriju Tiger King možete gledati na Netflixu, a na hrvatskom tržištu se trenutno nalazi na drugom mjestu popularnosti.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti