TV Preporuke dana – Petak 27.3.

petak, 27. ožujka 2020.

Za današnju večer donosimo pregled odličnih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.3.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Božidar i Šiško nastavljaju istragu. Julija dovodi Božidara do Ksenije koja je primorana reći da je svjedočila fizičkom obračunu Mire i Darka prije trideset godina. Božidar privodi Miru u postaju, ispituje ga, ali i pušta uz upozorenje da ne smije napuštati Knežev dol.

Ubijanje Eve, HTV 2 u 22:35 sati
Kako se situacija u Moskvi pogoršava, napetost sve više raste te se Eva počinje pitati kome može vjerovati. Unatoč opasnosti, opsjednuta hvatanjem Villanelle, Eve odluči raditi na svoju ruku. Dotle Villanelle dobiva sljedeći zadatak i saznaje tko joj je nova meta, a ona je nevjerojatna. Obje su žene pod velikim pritiskom i ulozi su viši nego ikada prije.

FILMOVI

Pakao na horizontu, RTL u 20 sati
Film prati događaje iz travnja 2010. godine, kada se odvijala najveća katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zaljevu nije vođena po propisima te je došlo do eksplozije platforme i velikog zagađenja uslijed curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon puknuća i eksplozije naftne platforme.

Usamljeni osvetnik, HTV 1 u 20:05 sati
Godina je 1869. Odvjetnik John Reid vraća su Teksas, tada još nedovršenom transkontinentalnom prugom, koju vodi menadžer Latham Cole. U vlaku se još nalaze Tonto i Butch Cavendish, kojega transportiraju na mjesto vješanja, nakon što ga je uhitio Dan Reid, brat teksaškog rendžera. No Cavendishova banda izbaci vlak s tračnica te spasi Butcha.

Rambo 2, RTL u 21:50 sati
Ratni veteran, bivši pripadnik Zelenih beretki John Rambo izdržava kaznu u jednom federalnom zatvoru. Američke vlasti su dobile informaciju da su neki vojnici koji se vode kao nestali u akciji u vijetnamskom ratu vjerojatno još živi u zarobljeništvu. Pukovnik Trautman je ovlašten da angažira Ramba za ovu opasnu spasilačku misiju u čiji uspjeh malo tko vjeruje.

Neustrašiva, HTV 1 u 23 sata
Erica Bain, popularna radio voditeljica, svjedočila je ubojstvu svog zaručnika nakon što je umalo i sama izgubila život u opakom uličnom napadu. Iako njene fizičke rane zacjeljuju ona ostaje duboko pogođena tim strašnim događajem kojemu je svjedočila. Ulice kojima je voljela šetati i mjesta koja su joj se činila topla i prijateljska sada djeluju zastrašujuće i opasno. U nemogućnosti da se nosi s tim strahom Erica se odluči naoružati protiv njega.

Zločesta učiteljica, Nova TV u 23 sata
Elizabet Hasley je učiteljica koju "boli đon". Ona je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice. Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika - na tom će putu morati eliminirati kolegicu Amy i oduprijeti se čarima učitelja tjelesnog. Elizabethino razuzdano ponašanje i njegove posljedice šokirat će njene učenike, suradnike, pa i nju samu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti