Warner Bros. odgodio premijeru "Wonder Woman 1984"

četvrtak, 26. ožujka 2020.

Studio želi da se film prikaže u kinima, stoga odgoda skroz do kolovoza kad se nadaju da će situacija u svijetu biti bolja

Foto: YouTube

Sasvim očekivano, studio Warner Bros. pomaknuo je premijeru novog nastavka filma Wonder Woman i to s lipnja na kolovoz.

Novi film o Diani Prince naziva Wonder Woman 1984 donosi nastavak priče o ovoj superjunakinji, a radnja mu je smještena u osamdesete godine 20. stoljeća. Film je svoju svjetsku premijeru trebao imati 6. lipnja, a sad je zbog pandemije koronavirusa prebačena na 14. kolovoza i svi se nadaju da tada više neće biti prepreka za prikazivanje novih filmova.

"Kada smo odlučili snimati Wonder Woman 1984 to je bilo s namjerom da film bude gledan na velikom ekranu tako da smo sad zadovoljni što možemo reći da je Warner Bros. isplanirao film za premijeru u kinima 14. kolovoza. Nadamo se da će do tada svijet biti sigurnije i zdravije mjesto", rekao je direktor Warner Bros.-a Toby Emmerich.

Odgoda premijere je očekivana zbog toga što su zatvorena kina diljem Sjeverne Amerike i svijeta, a sudeći po svemu za Warner Bros. ne dolazi u obzir da se film odmah prebaci u digitalnu verziju pa ćemo na njega morati pričekati još neko (dulje) vrijeme.

Wonder Woman 1984 režirala je Patty Jenkins koja potpisuje i prvi film, a u glavnim ulogama su Gal Gadot, Pedro Pascal, Chris Pine i Kristen Wiig. Wonder Woman je 2017. godine ostvarila odličan uspjeh u kinima u kojima je zaradila 821 milijun dolara diljem svijeta čime je postala najuspješniji akcijski film koji je režirala žena.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >