AMC odgodio premijeru novog spin off-a serije "Živi mrtvaci"

ponedjeljak, 23. ožujka 2020.

Serija "The Walking Dead: World Beyond" trebala je startati 12. travnja

Foto: YouTube

Najnoviji spin off popularne AMC-jeve serije Živi mrtvaci odgođen je do daljnjega.

The Walking Dead: World Beyond trebao je svoju premijeru imati u nedjelju, 12. travnja, ali zbog pandemije koronavirusa taj je datum odgođen i objavljen je novi službeni poster za seriju koji na sebi više ne sadrži nikakav datum početka emitiranja.

Serija je samo jedna od mnogih zabavnih sadržaja koji su pogođeni ovom pandemijom: podsjetimo, već je mnogo filmova i televizijskih serija odgođeno ili pomaknuto iz istog razloga. Iako je World Beyond bio gotov sa snimanjem prije nego se zatvorila kompletna produkcija ostalo je nekoliko epizoda koje nije skroz dovršene. Budući da su i ostali projekti obustavljeni AMC je odlučio da ova serija zasad neće krenuti kako je bilo planirano.

AMC je prošli tjedan prekinuo produkciju prvog spin off-a Fear the Walking Dead te odgodio početak produkcije za 11. sezonu originalne serije Živi mrtvaci.

Seriju The Walking Dead: World Beyond napravili su Scott M. Gimple i Matt Negrete, a govori o prvoj generaciji rođenoj i odgojenoj u post-apokaliptičnom svijetu. U središtu radnje su dvije sestre koje sa svojim prijateljima napuštaju svoje sigurno mjesto kako bi se suočile s poznatim i nepoznatim opasnostima, a serija bi trebala imati dvije sezone po 10 epizoda.

World Beyond nema konkretan datum premijere, ali iz AMC-ja kažu da je očekujemo kasnije ove godine. Glumačku ekipu serije čine Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella i Julia Ormond.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti