Guillermo postaje lovac na vampire

petak, 20. ožujka 2020.

Stigao je novi trailer za nadolazeću hit humorističnu seriju "What We Do in the Shadows"

FX je objavio puni trailer za nadolazeću drugu sezonu hit vampirske humoristične serije What We Do in the Shadows, koja dolazi iz pera Taike Waititija i Jemainea Clementa. Trailer nam donosi pregled novih ludosti koje su pred našom vampirskom ekipom iz Staten Islanda.

Waititi i Clement stoje iza scenarija te djeluju kao izvršni producenti serije u kojoj glavne uloge imaju Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou i Harvey Guillen. U drugoj sezoni u gostujućim će se ulogama naći Craig Robinson i Haley Joel Osment, a također će glumiti i Mark Hamill.

Serija What We Do in the Shadows temelji se na istoimenom filmu iz 2014. godine, iza kojeg također stoje Waititi i Clement, koji su u njemu i glumili. Film je donio priču o grupi vampira koji kao cimeri žive u modernom Wellingtonu u Novom Zelandu i prati ih kroz njihovu svakodnevicu. Serija donosi istu premisu, samo je radnja preseljena u New York.

Sami film je vrlo brzo nakon izlaska postao međunarodni kultni klasik, a Waititi i Clement našli su se u središtu pozornosti kao glumci, scenaristi i režiseri. Osim istoimene serije, film će dobiti i nastavak o grupi vukodlaka koje predvodi Rhys Darby, a koji je još u produkciji.

Također je izašla i humoristična serija Wellington Paranormal, usmjerena na policajce koji se bave nadnaravnim elementima oko Wellingtona.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti