"Bloodshot" s Vinom Dieselom uskoro dostupan u digitalnom obliku

petak, 20. ožujka 2020.

Film je samo tjedan dana bio u kinima, a zbog njihovog masovnog zatvaranja od 24.3. bit će dostupan kao VOD

Foto: YouTube

Prije samo tjedan dana u kina je stigao Bloodshot s Vinom Dieselom, ali zbog pandemije koronavirusa u svijetu Sony je donio izvanrednu odluku.

Film će već sljedeći tjedan biti moguće iznajmiti u digitalnom obliku, javlja Deadline. Iako su veliki filmski naslovi većinom bili odgođeni Sony je bio odlučio da će Bloodshot dobiti svoju priliku u kinima. Nije se računalo da će ubrzo nakon izlaska filma krenuti masovna zatvaranja diljem svijeta pa Bloodshot nije ostvario neku zaradu (24 milijuna dolara). Kako bi vratili barem dio uloženog novca (budžet je bio oko 45 milijuna dolara), film će u elektronskom obliku koštati 19,99 dolara, a prodaja kreće 24. ožujka.

"Sony Pictures zalažu se za prikazivanje naslova u kinima i to u potpunosti podržavamo. Ovo je jedinstvena i izuzetno rijetka situacija u kojoj se kina diljem zemlje moraju zatvoriti za veće dobro pa je Bloodshot ostao bez medija za prikazivanje. Publika će iz tog razloga dobiti priliku pogledati film sad i odmah kod kuće, gdje svi moramo provoditi svoje vrijeme. Sigurni smo da će se kina, kao i ostala poslovanja koja su jako pogođena pandemijom, vratiti još snažnija kad ovo sve završi, a mi ćemo biti tu da ih podržimo", rekao je predsjednik Sonyja Tom Rothman u službenoj izjavi.

Glavna zvijezda filma je Vin Diesel koji se našao u ulozi Raya Garrisona, nedavno poginulog vojnika kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies uz pomoć posebne tehnologije vratila u život. U ostalim ulogama su Sam Heughan, Eiza González, Toby Kebbell i Guy Pearce, režiju potpisuje Dave Wilson, a scenarij Jeff Wadlow i Eric Heisserer.

Warner Bros. neki je dan objavio da u digitalnom obliku stiže i Birds of Prey, a uskoro ćemo na taj način moći gledati Universalove filmove Nevidljivi čovjek, The Hunt i Emma, te STX-ovu Gospodu. Drama Izvan igre s Benom Affleckom također će ranije od planiranog biti dostupna u digitalnom obliku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti