Disney odgodio premijeru filma "Black Widow"

srijeda, 18. ožujka 2020.

Film je u kina trebao doći 1.5. i samo se čekalo kad će stići službena odgoda zbog trenutne pandemije

Foto: YouTube

Prije tjedan dana Disney i Marvel objavili su svoj zadnji trailer za Black Widow prije svibanjske premijere da bi jučer stigla obavijest kako se film do daljnjega odgađa.

Još jedna avantura iz MCU-a trebala je u kina doći 1. svibnja, ali zbog pandemije koronavirusa radi koje se zatvaraju kina diljem svijeta odlučili su odgoditi Black Widow. Studio je već ranije odgodio dramu The Personal History of David Copperfield s Devom Patelom u glavnoj ulozi i triler The Woman in the Window s Amy Adams koji su trebali izići 8. svibnja, odnosno 15. travnja. Zasad se ne zna kad će navedeni filmovi uopće krenuti u kino distribuciju.

Podsjetimo, Disney je već odgodio potencijalne hit naslove. Tako skoro nećemo gledati Mulan, Nove mutante niti Antlers, ali do zadnjeg trenutka su se nadali kako neće morati odgađati i Black Widow, jedan od svojih najvećih ovogodišnjih filmova. Budući da je zdravstvena situacija u svijetu vrlo loša, da se kina ili zatvaraju ili drastično limitiraju broj gledatelja po dvoranama, te da je rezultat zadnjeg vikenda za box office bio najlošiji u zadnjih 20 godina nije bilo druge nego odgoditi i Black Widow. Film je koštao između 150 i 200 milijuna dolara tako da se Disneyu isplati pričekati kad će se situacija u svijetu ponovno vratiti na staro.

U glavnoj ulozi u filmu Black Widow je naravno Scarlett Johansson, dok su u ostalim ulogama Florence Pugh, David Harbour, O. T. Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone i Rachel Weisz. Film je režirala Cate Shortland, a radnja vremenski prati Natashu Romanoff / Black Widow nakon događaja iz nastavka Kapetan Amerika: Građanski rat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti