Mark Wahlberg radi dokumentarnu seriju o sebi

četvrtak, 12. ožujka 2020.

Serija prikladno nazvana "Wahl Street" imat će 8 epizoda i ići će na streaming servisu HBO Max

Foto: YouTube

Mark Wahlberg i HBO Max će surađivati na njegovoj novoj dokumentarnoj seriji koja će govoriti o njemu samom.

Osam epizoda dokumentarne serije pratit će Wahlbergovu pretrpanu svakodnevnicu, dok pokušava dovesti u ravnotežu svoje glumačke obaveze i svoje rastuće poslovno carstvo. Serija je prikladno nazvana Wahl Street, a produkcija je već krenula krajem prošle godine.

U opisu serije stoji kako će gledatelji saznati o svim njegovim uspjesima i padovima, načinu na koji raste njegovo poslovno carstvo, doznati životne lekcije koje je naučio, a i upoznat će različite ljude koje čine njegov stvari život.

"Ova serija će biti intimno istraživanje o tome što motivira Marka Wahlberga i zašto je on jedan od najunikatnijih zvijezda u zabavnom svijetu. Zbilja je zabavno gledati Markov poduzetnički duh tako da se nadamo kako ćemo uspjeti prikazati njegove borbe i trijumfe koje je prošao kako bi uspio", rekla je izvršna predsjednica za HBO Max Jennifer O’Connell.

Osim što ćemo u seriji vidjeti njegove postojeće projekte i aktivnosti, svaka će nova epizoda donijeti novu skupinu poduzetnika koji će mu predstaviti svoje projekte kako bi možda postali dio njegovog poslovnog carstva.

"Vidjet ćete uspone, padove, pogotke i promašaje. Vidjet ćete stvarne situacije koje prolazim dok moj posao raste. Dižemo zavjesu i nadamo se da ćemo time inspirirati druge poduzetnike", dodao je Wahlberg.

Marka Wahlberga možete gledati u najnovijoj Netflixovoj komediji Spenser Confidential koja je prije tjedan dana došla na ovaj streaming servis.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti