Novi naslov "Jurskog svijeta 3" otkriva smjer filma

četvrtak, 27. veljače 2020.

Redatelj Colin Trevorrow je objavio službeni naslov najnovijeg nastavka: "Jurassic World: Dominion"

Foto: YouTube

Redatelj Colin Trevorrow na svom je Twitteru objavio fotografiju kojom je dao do znanja da je snimanje Jurskog svijeta 3 započelo i usput otkrio puno ime novog filma.

Jurassic World 3, koji će ujedno biti šesti film u Jurassic franšizi, sad se vodi pod službenim nazivom Jurassic World: Dominion čime potvrđuje kako će se nastavak baviti posljedicama iz prethodnog filma Pad kraljevstva, kad su dinosauri pobjegli iz zatočeništva u ostatak svijeta.

Trevorrow je režirao prvi Jurski svijet i sad se vratio franšizi za režiju najnovijeg nastavka nakon što je J.A. Bayona odradio tu ulogu na Padu kraljevstva. Trevorrow je napisao scenarij s Emily Carmichael (Bitka za Pacifik: Ustanak) prema priči Dereka Connollyja. Po treći put u Jurskom svijetu ćemo gledati Chrisa Pratta i Bryce Dallas Howard, a obožavatelji franšize oduševljeni su se što će se u ovom nastavku na okupu naći Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill koje smo gledali u originalnom Jurskom parku 1993. godine (Goldbluma smo gledali i u Padu kraljevstva).

Jurski svijet je 2015. zaradio fantastičnih 1,7 milijardi dolara, a Pad kraljevstva tri godine kasnije 1,3 milijarde dolara s tim da je Jurassic franšiza ukupno zaradila 5 milijardi dolara u svijetu.

Universal premijeru filma Jurassic World: Dominion planira za 21. lipnja 2021. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti