Snimanje "Nemoguće misije 7" odgođeno zbog koronavirusa

srijeda, 26. veljače 2020.

Važno trotjedno snimanje koje se trebalo održati u Veneciji sad je na čekanju

Foto: YouTube

U studiju Paramount odlučili su odgoditi snimanje nove Nemoguće misije u Italiji zbog koronavirusa, javlja Variety.

Nemoguća misija 7 trebala se tri puna tjedna snimati u Veneciji, ali kako je tamošnja vlada odlučila napraviti svojevrsnu karantenu i ograničiti javna okupljanja nije bilo druge nego prilagoditi se situaciji.

"Iz opreza za sigurnost i dobrobit naše glumačke i ostale ekipe te napora venecijanske vlade da zaustavi javna okupljanja zbog prijetnje od koronavirusa, mijenjamo plan za trotjedno snimanje u Veneciji koje je bilo jedno od ključnih za produkciju Nemoguće misije 7. Tijekom ove pauze imamo na umu sve brige naše ekipe tako da smo im omogućili da se vrate kućama dok produkcija ponovno ne započne, a mi ćemo i dalje pratiti situaciju te surađivati sa zdravstvenim i vladinim dužnosnicima", stoji u službenoj izjavi iz Paramounta.

U Paramountu su odlučili odgoditi i premijeru svog filma Sonic: Super jež u Kini iz istog razloga te naveli da se vesele tamošnjoj premijeri kad prilike konačno dopuste.

Tom Cruise vraća se kao neuništivi tajni agent Ethan Hunt u još dvije Nemoguće misije, a obje će režirati Christopher McQuarrie (Nemoguća misija: Odmetnuti i Nemoguća misija: Raspad sistema koji je zasad najuspješniji film u franšizi sa zaradom od ukupno 791 milijun dolara). Svoje uloge će reprizirati i Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Ving Rhames i Henry Czerny, a od novih lica tu su Nicholas Hoult, Hayley Atwell, Pom Klementieff i Shea Whigham.

Nemoguća misija 7 se u kinima očekuje 23. srpnja 2021., a Nemoguća misija 8 5. kolovoza 2022. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti