Sve što zasad znamo o ponovnom okupljanju "Prijatelja"

ponedjeljak, 24. veljače 2020.

Specijal nas čeka u svibnju na servisu HBO Max, a fanovi su izvan sebe od sreće

Foto: Instagram

Sredinom studenog krenule su glasine o tome da HBO Max sprema specijal Prijatelja u kojem će se naći svi originalni članovi serije i njezini tvorci David Crane i Marta Kauffman. Sad je službeno: Prijatelji se ponovno okupljaju!

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer okupit će se u epizodi koju mnogi nazivaju The One Where They Got Back Together, a vijest o specijalu na Instagramu su podijelili svi prijatelji nakon čega je HBO potvrdio vijest na svojem profilu (Instastory).

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ekipa će se u specijalu prisjetiti početka snimanja, kako je nastalo svih 236 epizoda serije i podijelit će svoja razmišljanja te najdraže uspomene. Iako to možda nije ono što su neki obožavatelji očekivali, svejedno se veselimo ponovnom okupljanju. Specijal će režirati Ben Winston dok će tvorci serije Kauffman i Crane biti jedni od izvršnih producenata. Wall Street Journal saznao je da će glavne zvijezde za specijal dobiti između 2,25 i 2,5 milijuna dolara.

Ponovno okupljanje omiljenih Prijatelja nije razveselilo samo obične obožavatelje, već su na vijest oduševljeno reagirali mnogi poznati kao što su Sarah Hyland, Elizabeth Banks, Awkwafina, Mindy Kaling, Michelle Pfeiffer i Reese Witherspoon.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Zadnji put kad se većina glumačke ekipe okupila zajedno na malim ekranima bilo je 2016. godine kad su Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc i Schwimmer gostovali u NBC-jevom specijalu. Tada im je nedostajao Perry koji je u to vrijeme bio u Londonu zbog angažmana u predstavi pa ih je on prigodno najavio putem videa.

Specijal i svih 10 sezona serije Prijatelji na streaming servis HBO Max stižu u svibnju, nakon što je serija dugo bila dostupna na Netflixu. Iako je finale serije emitirano prije više od 15 godina, iz Netflixa navode kako im je to bila jedna od najgledanijih serija.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti