TV Preporuke dana – Nedjelja 23.2.

nedjelja, 23. veljače 2020.

Večeras izdvajamo jedan noviji hit film i nekoliko starijih naslova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23.2.

SERIJE / EMISIJE

Ana Karenjina - Priča Vronskog, HTV 2 u 21:30 sati
Bolničko dvorište 1904. godine. Sergej Karenjin kori narednika jer nisu objesili zastavu crvenog križa, a sve promatra Vronski. 1875. Jašvin i Ana igraju tenis. Vronski moli Dolly da uvjeri Anu da traži od Karenjina razvod. Njegova kći i moguća buduća djeca neće mu moći biti nasljednici nego će nositi Karenjinovo prezime. Dolly obećava da će porazgovarati s Anom.

FILMOVI

Superman 2, RTL 2 u 20 sati
Kako biti superjunak kada se pojave superkriminalci? Nakon što skupina terorista zaposjedne Eiffelov toranj te priprijeti cijelom Parizu hidrogenskom bombom ako vlada ne udovolji njihovim prohtjevima, Superman (Christopher Reeve) riješi cijeli slučaj lansiranjem lifta s bombom duboko u svemir, gdje njena detonacija neće ostaviti opasne posljedice. Međutim, ta se detonacija ipak pokaže opasnom, jer eksplozija rastoči tzv. Fantomsku zonu, u kojoj su bila zatočena 3 kriptonska kriminalca.

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, RTL u 20:15 sati
Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju proći konačni test dok sudbina planeta visi o koncu. Kad se pojavi negativac Ultron, Osvetnici ga moraju zaustaviti kako ne bi ostvario svoje zlobne planove te uskoro nelagodna savezništva i neočekivane akcije stvore epsku i jedinstvenu globalnu avanturu.

Zločesti dečki, Nova TV u 20:15 sati
Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju. Kad ih istraga ugrozi, zločinci kidnapiraju jedinu svjedokinju - prelijepu policijsku doušnicu i blisku prijateljicu detektivskog dvojca. Dvojac kreće u akciju...

Tango i Cash, Doma TV u 22 sata
Tango (Sylvestar Stalone) je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash (Kurt Russell) je, naprotiv, policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, ne slažu se najbolje, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. Oni su najbolji u svemu. I kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu.

Alien: Osmi putnik, RTL u 23 sata
Alien - osmi putnik jedan je od najnapetijih znanstveno-fantastičnih filmova. Imao je izvanredan uspjeh u kinima, a čak i oni koji su mu prigovarali slažu se da su specijalni efekti i fantastična scenografija nezaboravni.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti