TV Preporuke dana – Nedjelja 16.2.

nedjelja, 16. veljače 2020.

Večeras izdvajamo dva nova filma i dva nešto starija!

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.2.

SERIJE / EMISIJE

Ana Karenjina - Priča Vronskog, HTV 2 u 22 sata
Godina je 1904. Vronski, uronjen u svoje misli, sjedi s djevojčicom i sluša vojnika s gitarom koji pjeva pjesmu o fatalnoj ljubavi. Iz sobe za operacije izlazi Sergej Karenjin i gleda prema njima. 1875. Ana sjedi u svojoj sobi u kući Vronskoga. Ulaze Anuška i dojilja s kćerkicom Anom. Ana gleda dijete i odlazi. Ide u radnu sobu Vronskoga, gdje grof i Jašvin razgovaraju.

FILMOVI

Superman, RTL 2 u 20 sati
Lipanj 1938. I dok na Zemlji dnevne novine Daily Planet postaju najutjecajniji list u Metropolisu, svjetlosnim godinama udaljeni planet Krypton proživljava pravu dramu. Nakon što je razotkrio urotu generala Zoda koji je kažnjen izgonom u svemir, najveći znanstvenik na planetu Jor-El pokušava uvjeriti vladajuće Vijeće da se njihovom svijetu bliži kraj zbog nadolazeće eksplozije obližnjeg sunca. S obzirom da je ostao usamljen u upozorenjima, Jor-El odluči spasiti barem svog tek rođenog sina Kal-Ela poslavši ga sondom na daleki planet Zemlju.

Doktor Strange, RTL u 20 sati
Iz Marvela dolazi Doktor Strange, priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj. Ubrzo shvaća da ona nije samo iscjeliteljski centar već i prva crta u borbi između neviđenih sila tame koje su odlučne uništiti naš svijet.

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, HTV 2u 20:05 sati
Kad je objavljen 12. lipnja 1981., film od 20 milijuna dolara doživio je veliki uspjeh, s lakoćom došavši na prvo mjesto najuspješnijih filmova godine s 384 milijuna dolara. 1982. je bio nominiran za osam Oscara, uključujući najbolji film, a osvojio četiri (najbolji zvuk, montaža, vizualni efekti i scenografija). Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi.

Murjaci s klupe, Nova TV u 20:10 sati
Urnebesna krimi komedija redatelja Adama McKayja četvrti je film u kojem McKay surađuje sa slavnim američkim komičarem, glumcem i piscem, Willom Ferrellom. Ferrell se pojavljuje u ulozi Allena Gamblea, smušenog detektiva željnog akcije, dok se jednako slavni Mark Wahlberg nalazi u ulozi njegovog partnera, agresivnog Terryja Hoitza.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti