TV Preporuke dana – Petak 14.2.

petak, 14. veljače 2020.

Valentinovo donosi tek pokoji romantični film

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14.2.

SERIJE / EMISIJE

Azra, Nova TV u 21:15 sati
Sumru, kao što je i obećala, dovodi Merta Azri te Mertova povrijeđenost i ljutnja na Azru počinju blijedjeti.. S druge strane, u tvrtki javlja se ozbiljna financijska kriza.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:30 sati
Diplomat Ryan Reed gleda kasnu noćnu političku emisiju u kojoj gostuje američki veleposlanik. No na putu kući isti taj veleposlanik postane meta atentatora. Istragu o ubojstvu vodi Ben Solomon, a tim iz Lyella na poprištu Reedovo tijelo zatekne na klupi, namješteno u uspravni položaj, s rukom zavučenom u sako. Između policije i osoblja američkog veleposlanstva izbije svađa zato što Amerikanci tvrde da je ubojstvo u njihovoj nadležnosti.

FILMOVI

Tu sam pred tobom, HTV 1 u 20:05 sati
Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.

Moje grčko vjenčanje 2, RTL u 21 sat
Moje grčko vjenčanje se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris. Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, Toula i Ian se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem - ovaj put, još većim i debljim.

Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, RTL u 22:55 sati
Film prati život Jane, idealistične, romantične i potpuno nesebične mlade žene…koja se vječno nalazi u ulozi djeveruše na tuđim vjenčanjima, dok njenog sretnog završetka nikako nema na vidiku. No, kada njena mlađa sestra Tess osvoji srce Janeinog šefa – u kojeg je ona potajice zaljubljena – Jane počinje preispitivati svoj „uvijek djeveruša…“ stil života.

Godina nasilja, HTV 1 u 23:25 sati
Radnja filma smještena je u 1981., godinu u kojoj je u Velikoj jabuci zabilježen najveći broj kriminalnih radnji u povijesti grada. U tim opasnim vremenima doseljenik Abel Morales (Oscar Isaac) pokušava razgranati svoj dobro uhodani posao, no sveprisutno nasilje i korupcija prijete da unište sve što je stvorio, pa čak i njegovu obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti