Joaquin Phoenix odabrao svoj novi film

četvrtak, 13. veljače 2020.

Dramu koju potpisuje Mike Mills u kinima očekujemo do kraja godine

Foto: PR Photos

Joaquin Phoenix prije koji dan osvojio je svog prvog Oskara i to za najboljeg glavnog glumca u filmu Joker pa je sve zanimalo što će biti njegov sljedeći projekt.

Phoenix se odlučio za dramu Mikea Millsa (Žene 20. stoljeća, Početnici) o kojoj su prve vijesti počele stizati prošle godine. O tom projektu se ne zna puno, ali zbog suradnje Phoenixa i Millsa kao friškog Oskarovca i poznatog filmaša već je jedan od najočekivanijih filmova ove godine. Iza projekta je studio A24 koji se sad sprema ući u novu fazu tako da će uskoro biti određen datum izlaska filma, a ciljaju na kraj ove godine.

Film još nema službeni naslov iako se već neko vrijeme na društvenim mrežama proširilo da se zove C’mon, C’mon te da će s Phoenixom glumiti Gaby Hoffman, Woody Norman i Kenneth Kynt Bryan. Radnja će pratiti Phoenixov lik, umjetnika koji odlazi na put sa svojim nećakom s tim da će na vizualnim efektima raditi WETA Digital, tvrtka u vlasništvu Petera Jacksona. Budžet za film iznosi oko 10 milijuna dolara.

Phoenix je bio nahvaljen zbog svoje glume Arthura Flecka u Jokeru ponajviše zbog vjernog prikaza psihičke bolesti, a iako u ovom filmu neće glumiti takav lik, priča će se dotaknuti te teme kroz lik dječakovog oca koji pati od bipolarnog poremećaja.

Ukoliko vas zanima zašto je Joaquin Phoenix toliko nahvaljen zbog Jokera, film još uvijek stignete pogledati u odabranim kinima kod nas.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti