Objavljen teaser za "Brzi i žestoki 9" prije spektakularnog prvog trailera u petak

srijeda, 29. siječnja 2020.

Fanovi jedva čekaju veliki koncert na kojem će biti premijera prvog službenog trailera

Foto: YouTube

U studiju Universal znaju da fanovi jedva čekaju prvi pravi službeni trailer za nove Brze i žestoke pa su im odlučili dati kratku najavu.

Najnoviji i navodno predzadnji film u franšizi Brzi i žestoki 9 u originalu se navodi i kao Fast 9: The Fast Saga / F9: The Fast Saga, a krajem 2019. su nam obećali da ćemo prvi pravi trailer dobiti na neobičan način. Naime, 31. siječnja bit će održan koncert u Miamiju, samo dva dana prije Super Bowla, na kojem će nastupiti Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna i Ludacris i tada će biti premijera trailera. I glumačka ekipa bi također trebala biti tamo!

Budući da su svi već nestrpljivi, iz Universala su u petak objavili podsjetnik za veliki događaj, a jučer poster na kojem možete vidjeti naziv filma te teaser trailer koji traje oko minute i u središte stavlja ono što se spominje kroz cijelu franšizu: obitelj.

Režiju novog filma potpisuje Justin Lin, a u glavnim ulogama su veterani franšize Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Chris Ludacris Bridges uz Charlize Theron i Helen Mirren. Njima su se pridružili John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Michael Rooker, Cardi B, Francis Ngannou i Ozuna.

Brzi i žestoki 8 poharali su kina u travnju 2017. godine kad su zaradili odlične 1,2 milijarde dolara diljem svijeta (budžet je bio oko 250 milijuna dolara), a prošle gu godine u kinima sasvim solidno prošli Hobbs i Shaw, prvi spin-off franšize, koji je zaradio oko 750 milijuna dolara (budžet je bio 200 milijuna).

Film Brzi i žestoki 9 u kinima očekujemo 22. svibnja, a u nastavku pogledajte teaser!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >