Još jedno poznato ime u novom "Matrixu"

četvrtak, 30. siječnja 2020.

Priyanka Chopra Jonas u završnim je pregovorima za film "Matrix 4" koji u kinima očekujemo u svibnju sljedeće godine

Foto: YouTube

Glumica, pjevačica, producentica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra Jonas u završnim je pregovorima za novi film u Matrix sagi!

Variety informaciju donosi iz provjerenih izvora, ali detalji o njezinoj potencijalnoj ulozi nisu poznati, kao što još nije poznat niti naziv filma (još uvijek se vodi pod Matrix 4). Inače, glumačka ekipa već dulje aktivno trenira za početak snimanja filma koji bi uskoro trebao započeti.

Chopra Jonas u svojoj filmografiji ima više od 60 filmova, a na američkom tržištu je započela s dramskom serijom Quantico u kojoj je imala glavnu ulogu te koja je trajala tri sezone. Time je postala prva ženska osoba iz Indije koja je imala glavnu ulogu u seriji u udarnom terminu, a za tu je ulogu osvojila People’s Choice Award 2016. godine. Iste je godine osvanula na naslovnici časopisa TIME kao jedna od najutjecajnijih ljudi na svijetu, a Forbes ju je bio prepoznao kao jednu od najmoćnijih žena svijeta.

Chopra Jonas nedavno je producirala indie film The Sky is Pink u kojem je i glumila, a uskoro ćemo je moći gledati u Netflixovom filmu We Can Be Heroes Roberta Rodrigueza. Paralelno radi na indijskoj komediji s Mindy Kaling i Danom Goorom za Universal, a Matrix 4 bi trebala snimati paralelno sa serijom Citadel za Amazon u kojoj ima glavnu ulogu s Richardom Maddenom.

Režiju novog Matrixa potpisuje Lana Wachowski, a svoje uloge će ponoviti Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith. Među novim glumcima su Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris i Jonathan Groff.

The Matrix 4 u kinima očekujemo 21. svibnja 2021. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti