Reboot "Školskog zvona" upotpunio svoju glumačku postavu

srijeda, 29. siječnja 2020.

Mitchell Hoog dobio je ulogu Zackovog sina Maca Morrisa, a Mark-Paul Gosselaar ponovno glumi Zacka

Foto: PR Photos

Okuplja se ekipa koju ćemo ponovno gledati u Bayside srednjoj školi!

Američka tinejdžerska serija Školsko zvono (Saved by the Bell) bila je među glavnim hitovima od 1989. do 1993. godine kad se originalno prikazivala, a neki od glumaca koji su tamo ostvarili uloge i dan danas su poznati.

Neki od originalne ekipe koju čine Mark-Paul Gosselaar, Dustin Diamond, Lark Voorhies, Dennis Haskins, Tiffani-Amber Thiessen, Elizabeth Berkley i Mario Lopez uskoro se vraćaju u Los Angeles, a u Bayside će ići njihova djeca. Sve je zanimalo tko će se naći u ulozi Gosselaarovog sina, odnosno sina Zacka Morrisa koji je predvodio originalnu seriju, a tu je informaciju Peacock jučer konačno otkrio.

Mitchell Hoog (Slučaj Richarda Jewella) dobio je ulogu Maca Morrisa koji je opisan kao "zgodan, šarmantan, privilegiran sin" sad kalifornijskog guvernera Zacka Morrisa koji pohađa Bayside baš kao što je i njegov otac. No, Zack Morris u ovoj se seriji mora baviti ozbiljnim stvarima pa tako guverner zatvara neprofitne škole i neke učenike šalje u Bayside.


Mitchell Hoog i Mark-Paul Gosselaar

Za ulogu u novoj seriji izabran je i Belmont Cameli koji će zaigrati Jamieja Spana, kapetana Bayside nogometne momčadi i Jessienog sina (Berkley). Haskiri Velazquez dobila je ulogu Daisy, a njezinu prijateljicu Aishu Alycia Pascual-Pena.

Od originalne ekipe svoju ulogu bi trebao ponoviti Lopez kao A.C. Slater, a Thiessen je u pregovorima za ulogu Kelly Kapowski.

Novo Školsko zvono na malim ekranima očekujemo još ove godine, točan datum još nije poznat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti