Stiže nova "Anakonda"

ponedjeljak, 27. siječnja 2020.

U moru rebootova i remakeova, još jedan kultni film iz devedesetih dobiva svoju novu, suvremenu verziju

Golema zmija, Jennifer Lopez i Jon Voight u ulozi luđaka - film Anakonda nas je 1997. poprilično iznenadio. Film nije pretjerano oduševio kritiku, ali je postao popriličan hit, zaradio preko 130 milijuna dolara te dobio čak tri nastavka, od kojih je jedan dobio kino-distribuciju.

U moru rebootova i remakeova i novih verzija i slično, ne iznenađuje da Sony želi ponovno pustiti zvijer na slobodu i napraviti novu verziju Anakonde.

Evan Daugherty, koji je radio na scenarijima za filmove Snjeguljica i lovac i Tomb Raider, dobio je zadatak napraviti scenarij za novu Anakondu, koja će uzeti već poznatu priču i malo ju osuvremeniti.

Originalni film donio nam je priču o ekipi koja radi dokumentarac te odlazi u Amazonu gdje im se putevi povežu s opsesivnim lovcem koji je u potrazi za legendarnom anakondom. On ometa ekspediciju radi vlastite koristi te ostavlja ekipu da se suoči i s luđakom i s ogromnom zmijom koja ih želi progutati u komadu.

Pretpostavljamo da se J.Lo neće vratiti u novoj verziji, ali za sada nema potvrđene glumačke ekipe pa još postoji šansa. Datum izlaska još nije određen.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti