TV Preporuke dana – Subota 25.1.

subota, 25. siječnja 2020.

Subota uz popularnu emisiju "The Voice" donosi odlične filmske naslove u malo kasnijem terminu

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.1.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05 sati
Ove subote završavaju Nokauti, samo 6 natjecatelja iz svakoga tima nastavlja natjecanje! Osmom emisijom završava druga faza natjecanja. Nakon što svi mentori pažljivo odslušaju svoje trojke te odluče tko ide dalje, za koga je natjecanje završeno, a kome će dati drugu priliku, pred mentorima je finale Nokauta.

FILMOVI

Pikseli, HTV 2 u u 20:05 sati
Nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders.

Računovođa, Nova TV u u 20:10 sati
Iza maske naizgled običnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija.

Plaćenici, HTV 1 u u 21:50 sati
Akcijski triler o grupi vještih plaćenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njezina nemilosrdnog diktatora. Kada misija započne, momci shvate da stvari nisu kakvima se čine i da su uhvaćeni u opasnu mrežu prevare i izdaje. Budući da je misija ugrožena, a nedužan život u opasnosti, plaćenici se susreću s još većim izazovom; prijeti im uništenje.

Gangsterski odred, Doma TV u 21:55 sati
Izvrsna glumačka ekipa vodi nas u Los Angeles 40-ih i 50-ih godina gdje se vodi brutalna borba između gangstera i policije! Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena. A policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji! Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena, Robert Patrick utjelovljuju čuvare zakona koji riskiraju svoje živote u okrutnoj borbi do posljednjeg daha.

Elysium, Nova TV u 22:30 sati
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max (Matt Damon) je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji. Ostalo mu je još samo 5 dana života, a on se trudi pronaći način da ode na Elysium kako bi se izliječio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti