TV Preporuke dana – Petak 24.1.

petak, 24. siječnja 2020.

Od 17:55h gledajte utakmicu u kojoj Hrvatska lovi finale Europskog rukometnog prvenstva!

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.1.

SERIJE / EMISIJE

EP u rukometu: Hrvatska – Norveška, RTL u 17:55 sati
Zbog lošije gol-razlike od Španjolske, Hrvatska je zauzela drugo mjesto u skupini te sada prolaz u finale mora izboriti protiv Norveške!

Azra, Nova TV u 20:15 sati
Sumru izgubi Džansuinu potporu jer je opet izgubila Merta, pa je Sumru stjerana u kut. Džansu ne vjeruje Sumru pa će položiti veliki ispit u odnosu s majkom. Serap počinje propitkivati odluke gđe Feride i odluči se pozabaviti situacijom.

EP u rukometu: Španjolska – Slovenija, RTL u 20:30 sati

Kiri, HTV 2 u 22:35 sati
Alice i Jim se zapanje kada saznaju od inspektorice Mercer da policija baš i nema tako čvrste dokaze protiv Natea te da ništa nije kako se čini na prvi pogled. Prestravljena Alice okomljuje se na Miriam. U međuvremenu Tobi bjesni na policiju zbog njihova ponašanja prema njegovoj obitelji, dok mu inspektorica Mercer donosi još loših vijesti.

FILMOVI

Odmetnici, HTV 1 u 20:05 sati
Visokobudžetni akcijski triler čija se radnja vrti oko američkih marinaca koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge.

Konan Barbarin, RTL u 22:40 sati
Sljedbenici zmijskog kulta predvođeni svojim prorokom Thulsom Doomom napadaju selo i ubijaju njegove stanovnike, uključujući i roditelje dječaka Conana. S godinama Conan postaje nepobjedivi borac, a kad ga puste na slobodu, prihvaća ponudu kralja i uz pomoć novostečenih prijatelja kreće izbaviti kraljevu kćer, princezu Yasmin, iz ruku Thulsa Doomovog kulta. Ujedno, Conan se želi osvetiti za ubojstvo svojih roditelja i sumještana.

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 23 sata
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa zvane Charlie baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo, kojih se ona kasnije sjeća samo u noćnim morama. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca Kevina koji se čini predobar da bi bio istinit. Međutim, tu problemi za Charlie tek počinju i to upoznavanjem Kevinove majke.

Gospodin Holmes, HTV 1 u 23:20 sati
Jedan od kritičarski najvećih hitova 2015. godine je kriminalistička drama koja na potpuno drugačiji način prikazuje najpoznatijeg svjetskog detektiva svih vremena - Sherlocka Holmesa. Godina je 1947., a ostarjeli Sherlock Holmes vraća se s putovanja iz Japana gdje je u potrazi za rijetkom biljkom snažnog djelovanja svjedočio užasnim posljedicama nuklearnog razaranja. Sada na osami u kućici na farmi Holmes odbrojava vlastite dane istovremeno se brinući za košnice, a jedino društvo mu prave kućepaziteljica i njezin mladi sin Roger. Jedan nerazriješeni slučaj će sve promijeniti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti