Ipak nije bilo zadnji put: u planu "Zločesti dečki 4"?

ponedjeljak, 20. siječnja 2020.

Kraj najnovijeg nastavka koji je tek stigao u kina ostavlja mjesta za novi film, a u Sonyju razmišljaju o toj ideji

Foto: YouTube

Zločesti dečki zauvijek u četvrtak su stigli u kina diljem svijeta i pokazali da su nedostajali svojim fanovima iako je od zadnjeg nastavka prošlo 17 godina.

Prema prvim rezultatima gledanosti film je nadmašio očekivanja i trenutno broji oko 106 milijuna dolara zarade diljem svijeta (68 milijuna u Sjevernoj Americi, 38 milijuna u ostatku svijeta), a ako se uspjeh nastavi moguće da nas čeka još jedan nastavak. Budžet mu je bio oko 90 milijuna dolara.

The Hollywood Reporter ekskluzivno donosi vijest da je jedan od scenarista najnovijeg filma Chris Bremner već angažiran za scenarij zasad neimenovanog filma Bad Boys 4 (Zločesti dečki 4) te da se očekuje da će svoje uloge reprizirati nezamjenjivi Will Smith i Martin Lawrence. Trenutno nije poznato hoće li nastavak režirati Adil El Arbi i Bilall Fallah, koji potpisuju aktualni film.

Ovo nije prvi put da se spominje četvrti film o zločestim dečkima: Sony je još 2015. godine najavio da planira Zločeste dečke 3 za veljaču 2017., a četvrti film za srpanj 2019. godine. Budući da se ovi planovi tada nisu mogli ostvariti zbog problema s budžetom, uspjeh filma mogao bi dati zeleno svjetlo za još jedan film.

Zločesti dečki zauvijek igraju i u našim kinima od 16. siječnja: Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vratili su se opakiji nego ikad!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti