Na E! Entertainment stiže novi reality "Meet the Frasers"

nedjelja, 19. siječnja 2020.

Show prati vidovnjaka Matta Frasera i njegovu djevojku, pobjednicu izbora za ljepotu Alexu Papigioits

E! Entertainment uznemirit će vodu male države Rhode Island sa svojim polusatnim reality sitcomom Meet the Frasers, produciran od strane MGM-ovog Evolution Media, koji će se početi premijerno prikazivati nedjeljom od 26. siječnja u 22:00 sata.

Pratit ćemo popularni par na Rhode Islandu, 28-godišnjeg vidovitog medija Matta Frasera i njegovu djevojku, pobjednicu izbora za ljepotu, 21-godišnju Alexu Papigiotis. Dokumentarna serija pratit će njihove živote, karijere i njihovu širu, veoma prisutnu, obitelj. Ovaj par prepoznaju svi u Cranstonu kao par u usponu – od zaposlenika u lokalnom talijanskom restoranu do ljudi na posljednjoj stanici Mattove turneje od obale do obale. Što i ne čudi, s obzirom na to da se voze ogromnim džipom s Mattovim likom i imenom na njemu. Ovaj par se uspinje na vrh, a najveći izazov su im njihovi najbliži koji imaju svoje mišljenje i trude se ga nametnuti.

Članovi ove dinamične obitelji od osam članova su:

Matt Fraser
Matt je energičan i ambiciozan, i posjeduje suptilan ukus za lijepe stvari. Kao vidoviti medij i autor u usponu koji je u ozbiljnoj romantičnoj vezi, Mattov život je bio vrtoglav u posljednje dvije godine. On daje sve od sebe da uravnoteži privatne i profesionalne ciljeve, kao i da se bavi obitelji koja se ne brine da mu pokaže što misli o njegovom životu. Gallery Books, partner Simon & Schuster-a, planira objaviti knjigu Matta Frasera When Heaven Calls 31. ožujka 2020. godine.

Alexa Papigiotis
Bivša „Miss Teen Rhode Island“ bacila je oko na naslov „Miss Rhode Island“ i sprema se za drugu po redu utrku za naslov. Također, Alexa je i Mattova pomoćnica i savjetnik. Međutim, ona neće dopustiti da joj karijera omete put do osobne sreće. Nakon trogodišnje veze s Mattom, jasno mu daje do znanja da je spremna za prsten i vjenčanje.

Maria Fraser
Maria je Mattova mlađa sestra koja je duhovita, cinična i predstavlja glas razuma. Iako je uključena u obiteljski posao, plaši se duhova i još uvijek spava s upaljenim svjetlom.

Angela Fraser
Mattova majka Angela, koja je i sama vidovita, jako je ponosna na svog sina. Kao Mattov tajnik, jedina je zaposlena u sektoru za promocije i glavni zabrinuti roditelj, Angela usko surađuje s njim i stalno prelazi postavljene granice.

Rod Fraser
Mattov otac Rod je umirovljeni pomorski kapetan i odlikovani bivši vatrogasac čiji su interesi dijametralno suprotni od Mattovih. Iako voli svog sina, skeptičan je prema vidovitosti i ne želi da gleda Matta dok ima seanse. Rod ima sjajan odnos sa Anthonyjem Ciolliem, Alexinim očuhom.

Sharon Ciolli
Alexina mama, Sharon, slaže se da se Matt i Alexa moraju što prije vjenčati i osnovati obitelj. Ona je primalja koja se ne suzdržava, ne srami se razgovarati o tome kako se prave bebe, zbog čega je Alexa često crvena od srama.

Ava Papigiotis
Ava, Alexina mlađa sestra je perfekcionistica. Ona je Alexina podrška i osobni trener. Ava joj pomaže sa treningom u teretani kako bi Alexa bila fizički spremna za sljedeće natjecanje u ljepoti.

Anthony Ciolli
Alexin i Avin očuh Anthony je umirovljeni vlasnik noćnog kluba i samoprozvani bivši mafijaš kratkog fitilja i oštrog smisla za humor. Za njega je obitelj na prvom mjestu, i uvijek je postupao sa Alexa i Avom kao vlastitim kćerima. Zovu ga Tony Two Toes, a ima samo osam nožnih prstiju.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti