TV Preporuke dana - Subota 18.1.

subota, 18. siječnja 2020.

Večeras će naši rukometaši odmjeriti snage s njemačkom reprezentacijom, a ako niste ljubitelj rukometa pogledajte što smo za vas izdvojili

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18.1.

EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05h
Počinje druga runda nokauta! Mentori su izabrali četvero natjecatelja iz svog tima koji će nastupiti ove subote. Od njih četvero najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku. Nažalost, sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima. Natjecatelji su bili bolji nego na probama, dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe, i tako su se mentori našli u problemu. Biranje najboljih u svom timu bilo je sve samo ne lako, a trenutak rastanka od natjecatelja itekako stresan i emotivan.

EP u rukometu: Hrvatska - Njemačka, RTL u 20:30h
Hrvatska i Njemačka će odmjeriti snage na terenu, a pobjednik tog okršaja će praktički osigurati polufinale.

FILMOVI

Alpinist, RTL 2 u 20:05h
Ljubitelji visina, ekstremnog planinarenja i penjanja sa zanimanjem će pogledati kako realno je Harlin uspio prenijeti sve opasnosti i klopke koje su sastavni dio ovog adrenalinskog iskustva, dok će ljubitelji trilera i akcije također doći na svoje kroz izvrsno realizirane snimke borbi na rubu planine, prvenstveno jer su djelomično snimane na stvarnim lokacijama, a ne u studiju.

Noćni let, HTV 2 u 20:05h
Nakon majčina sprovoda, mlada hotelska upraviteljica Lisa Reisert (Rachel McAdams) noćnim se avionom vraća natrag u Miami, kako bi sutra ujutro ipak stigla na posao.U avionu upoznaje zgodnog i tajanstvenog Jacka Rippnera (Cillian Murphy), koji vrlo brzo otkriva svoje pravo lice tako što je otme u namjeri da je iskoristi kao paravan u ubojstvu Williama Keefeja, šefa američke sigurnosne službe. Odbije li surađivati, Jack će joj ubiti oca, a na visini od 30 tisuća stopa Rachel doista nema gdje pobjeći.

Batman v Superman: Zora pravde, Nova TV u 20:15h
Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

Pljačkaši, HTV 1 u 21:44h
Nakon što je izvedena velika pljačka banke, svi dokazi upućuju na vlasnika banke i njegove moćne klijente. Dok skupina FBI-jevih agenata u svojoj istrazi kopa dublje pod površinu slučaja, brutalni napadi se nastavljaju i postaje jasno da se radi o zavjeri većih razmjera nego što su isprva pretpostavili.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti