5 idealnih serija za sve koji će Novu godinu slaviti kod kuće

utorak, 31. prosinca 2019.

Ukoliko Novu godinu planirate dočekati rped malim ekranima, Pickbox NOW donosi niz serija idealnih za gledanje

Ako ste za proslavu Nove godine odlučili ostati kod kuće, ovo je prava top-lista za vas!

Donosimo vam popis serija na Pickbox NOW koje su idealne za bingeanje do poslije ponoći, kad s njima možete sretno uploviti u novu godinu.

Cardinal – detektivska serija
U glavnoj je ulozi ove genijalne kanadske detektivske serije Billy Campbell (The Killing, Moon Over Miami, Once and Again) koji je nedavno bio u posjetu Zagrebu. Mračna atmosfera i jeziva radnja podsjećaju na skandinavske noir serije, s fokusom na kompleksnu radnju koja se vrti oko istrage ubojstva i misterioznoga glavnog lika Johna Cardinala za kojeg je Billy Campbell nominiran za prestižnu nagradu Emmy. Sve tri sezone dostupne su na Pickbox NOW, što znači da u njoj možete uživati dugo u noć.

Moć (Power) – glamurozna kriminalistička serija
Vrhunska kriminalistička drama u produkciji repera 50 Centa vrti se oko novca, seksa, droge i moći. Glavni je lik Ghost kojeg prati status moćnog raspačavača snažne ulične inteligencije. On vodi popularan noćni klub koji upotrebljava kao paravan za poslove povezane s drogom, no izvana Ghost ima uređen život i obitelj. Druga polovica šeste sezone kreće odmah nakon Nove godine, stoga je sada idealno vrijeme za gledanje prvih 10 epizoda šeste sezone!

Valkira (Valkyrien) – nordijska triler-serija
Ova nordijska serija uspješno spaja elemente skandinoira, medicinske serije i trilera. Radnja je vrlo zanimljiva: ispod trga u Oslu, Leif Lien, koji se priprema za sudnji dan, namjestio je sve za doktora Ravna Eikangera koji ondje provodi tajna ilegalna istraživanja i liječi kriminalce i hitne slučajeve koji ne mogu potražiti pomoć u normalnoj bolnici. Serija ima jednu sezonu – što znači da je idealna za bineganje za jednu noć!

Stranci (Strangers) – britanska kriminalistička serija
Od producenata serije The Missing dolazi nova serija Strangers koja je pokupila samo riječi hvale i od publike i od kritike. Jedna je od najgledanijih serija na Pickbox NOW, a oduševit će vas glumom, zanimljivom radnjom i šokantnim obratima. U fokusu priče jest sveučilišni profesor Jonah Mulray (John Simm) čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena poginula u prometnoj nesreći nadomak Hong Konga. On sjeda u avion za Hong Kong i kreće identificirati tijelo. Sam u potpuno nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Jonah otkrije da nesreća uopće nije ono što se čini.

Poirot (Agatha Christie's Poirot Poirot) – britanska detektivska serija
Najpopularnija detektivska serija svih vremena idealno je štivo za doček Nove godine. Svih 70 epizoda dostupno je na Pickbox NOW, a svaka epizoda adaptacija je jednog romana ili kratke priče Agathe Christie. Poirot, kojeg glumi legendarni David Suchet, glavni je detektiv u istrazi zločina i idealni partner za doček Nove godine!

Odaberite koju seriju želite gledati i dočekajte Novu godinu uz Pickbox NOW!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti