Jack Black odlazi u mirovinu

petak, 13. prosinca 2019.

Glumac i glazbenik odlučio se maknuti od filmskih platna kako bi se posvetio obitelji

Jack Black bi uskoro mogao u mirovinu! Glumac koji je ove godine navršio 50 godina, izjavio je kako postoji velika mogućnost da Jumanji: Iduća razina, koji je ovih dana počeo s prikazivanjem, bude njegov posljednji film.

U razgovoru koji je imao s novinarima Balancea ovih dana, Black je otkrio kako bi uloga profesora Shellyja Oberona u nastavku Jumanjija mogla biti njegova posljednja uloga jer smatra da je vrijeme da se posveti obitelji.

Glumac i glazbenik objasnio je kako se želi maknuti od filmskih platna kako bi se mogao usmjeriti na obiteljski život jer trenutno provodi previše vremena daleko od kuće. No također je priznao kako je otvoren prema radu na televiziji, ukoliko bi mu raspored posla odgovarao u kombinaciji s privatnim životom.

"Vidjet ćemo. Nisam tip koji radi planove pet godina unaprijed. Ne gledam toliko u budućnost. Više funkcioniram iz dana u dan. Ali ako se nešto pojavi, svakako, očito da ako Tarantino pokuca na moja vrata, svakako ću napraviti taj film..."

Black je glumačku karijeru počeo još u osamdesetima, ali tek mu je novo tisućljeće donijelo slavu. Njegov posljednji film tek je krenuo s prikazivanjem, a već oduševljava publiku diljem svijeta. Jumanji: Iduća razina jučer je krenuo s prikazivanjem i u Hrvatskoj.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti