TV Preporuke dana – Subota 14.12.

subota, 14. prosinca 2019.

Subota ponovno donosi velike hit filmove tako da smo izdvojili nekoliko njih novijeg datuma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.12.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05 sati
Potraga za najboljim glasovima se nastavlja! Svaki mentor traži nešto posebno za svoj tim: stav, emociju, snagu, a prije svega da se natjecatelji opuste i uživaju u svom nastupu. Zadatak mentora nije nimalo lagan jer mjesta u timu je samo deset! Ove sezone borbu za željenog natjecatelja olakšava im mogućnost blokade. Mentori mogu onemogućiti jednog svog kolegu pritisnuvši tipku blokade te tako povećavaju vjerojatnost da priželjkivani natjecatelj uđe u njihov tim.

FILMOVI

Bilježnica, Doma TV u 19:55 sati
Ostarjeli Noah (Ryan Gosling) redovito posjećuje Allie (Rachel McAdams), staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata.

Mrska osmorka, RTL 2 u 20 sati
Radnja je smještena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (Samuel L.Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snježnom olujom u malom gradiću u Coloradu. U zanimljivoj vožnji se igrom slučaja upoznaje sa Russellovim likom Johnom Ruthom koji prevozi zatvorenicu Daisy (Jennifer Jason Leigh) te još petero ubojitih stranca koji će zaokružiti ‘osmero’ iz naslova filma.

Pravednik, Nova TV u 20:15 sati
Dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Denzel Washington glumi McCalla, bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima. Kako vrijeme odmiče i kako se on bori protiv onih koji nemilosrdno i brutalno napadaju nemoćne i slabije od sebe u McCallu se nanovo rađa želja za pravdom.

Djevojka u vlaku, HTV 1 u u 21:45 sati
U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova, pogled joj iznova luta do jednog u kom živi sretan bračni par - dvoje mladih, lijepih i naizgled sretno zaljubljenih supružnika. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

Sicario, RTL u 22 sata
Napeti film hvaljenoga redatelja sa izvrsnom glumačkom postavom koju predvodi oskarovac Benicio Del Toro, kriminalistička je drama koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i droge na granici između SAD-a i Meksika. Mlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.

Interstellar, Nova TV u 22:40 sati
Brižni otac Cooper (Matthew McConaughey), školovani pilot i inženjer, posvetio se mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvjezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti