Dr. Dolittle drži audicije za životinje

srijeda, 11. prosinca 2019.

Robert Downey Jr. u najnovijem teaseru za svoj novi film "Dolittle" drži audicije za životinje iz filma

Uz razne priče o problemima tijekom produkcije, borbom s redateljima i promjenama u scenariju, filmu Dolittle dobro bi došlo malo pozitivnog publiciteta. Reakcije na trailer, koji je izašao u listopadu također nisu baš bile najpozitivnije pa je marketinški tim odlučio popraviti dojam gledateljima objavom novog videa, koji u sebi ne sadrži niti jedan kadar iz filma, ali ima dvije najvažnije stavke - životinje i Roberta Downeyja Jr.-a.

Kratki video donosi nam Downey Jr.-a koji drži audicije za svoje životinjske prijatelje iz filma, ali za niz drugih filmova, od Scarfacea do Jurassic Parka. Iz studija se vjerojatno nadaju kako će iznimna simpatičnost glavnog glumca i životinja iz filma ipak privući gledatelje u kina.

Priča u filmu Dolittle donosi nam Downey Jr.-a u ulozi ekscentričnog dr. Johna Dolittlea, slavnog doktora i veterinara u viktorijanskoj Engleskoj, koji izgubi ženu. Sedam godina kasnije, on je potpuno odvojen iza visokih zidova svog imanja na kojem je sam s nizom egzotičnih životinja koje mu prave društvo. No kada se mlada kraljica (Jessie Buckley) teško razboli, Dolittle je prisiljen krenuti na epsku avanturu na mitski otok u potrazi za lijekom.

Zavidna glumačka ekipa dala je svoje glasove životinjama u filmu Dolittle, a među njima su Rami Malek, Octavia Spencer, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Tom Holland, Marion Cotillard, Kumail Nanjiani i John Cena.

Doktor Dolittle i njegovi životinjski prijatelji u avanturu kreću početkom siječnja 2020. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti