Trailer za seriju "The New Pope" nećete moći prestati gledati

srijeda, 11. prosinca 2019.

HBO je konačno objavio službeni trailer za jednu od najiščekivanijih serija 2020.

Foto: YouTube

Nakon dva tajanstvena teasera i objave datuma početka serije The New Pope, HBO je konačno objavio ono što smo svi čekali: službeni trailer koji će vas oduševiti!

HBO nam je za početak sljedeće godine pripremio pravu poslasticu, a to je nemilosrdna borba između Judea Lawa i Johna Malkovicha i to u Vatikanu.

Kao i prethodna serija Mladi papa i u novoj prikladno nazvanoj Novi papa vraća se redatelj i scenarist Paolo Sorrentino i Jude Law kao Lenny Belardo iliti papa Pio XIII koji je na kraju prošle sezone pao u komu. U novoj sezoni na mjesto Pape je izabran Sir John Brannox (Malkovich) koji si uzima ime Ivan Pavao III i koji ne misli odstupiti s mjesta Pape kad se Belardo probudi iz kome. Tu na scenu stupaju njihova međusobna nadmetanja koja će vas samo još više zainteresirati za seriju.

U seriji glume Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier i Maurizio Lombardi koji su nam poznati iz Mladog pape te nova lica Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir i Massimo Ghini.

Serija Novi papa na HBO stiže 13. siječnja 2020. godine, a u nastavku pogledajte službeni trailer!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti