TV Preporuke dana – Petak 6.12.

petak, 06. prosinca 2019.

Današnja večer donosi nekoliko odličnih serija i odlične filmove koje uvijek rado gledamo

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.12.

SERIJE / EMISIJE

Sherlock, HTV 2 u 21 sat
Davno skrivene tajne napokon sustižu dvojac iz Bakerove ulice. Netko već dugo igra opasnu igru i Sherlock i John Watson suočavaju se s najvećim izazovom dosad. Hoće li se igra napokon završiti?

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 21:15 sati
Lola otkriva Nadi što se doista dogodilo Ani Tomić. Nada je emotivna i slama se na Loline prozivke. Lola je prvi put vidi takvu. Karlo i Julija su uvjereni da će na ostavinskoj raspravi Saša dobiti imanje, ali će ga prepisati Karlu kad sazna za dugove. No, Krpane šokira saznanje da je Marija imanje na moru ostavila (za njih) nepoznatoj Dolores Prpić. Krpanovi su potreseni, a Lola izbezumljena od straha, no spašava ju Nada, koja preuranjeno okonča ostavinsku raspravu.

Sigurna kuća, HTV 2 u 22:35 sati
Glavnu ulogu u novoj sezoni serije preuzeo je međunarodno priznati britanski glumac Stephen Moyer koji glumi karizmatičnog, ali impulzivnog bivšeg policajca Toma Brooka koji vodi policijsku sigurnu kuću. To divlje i predivno utočiste nalazi se na neukroćenoj obali Angleseya. Stephenu će se pridružiti glumica Zoë Tapper kao njegova partnerica Sam. Tomov i Samin život okrenut će se naglavačke nakon što čuju vijesti o šokantnom zločinu.

FILMOVI

Zaboravljeni zločin, HTV 1 u 20:05 sati
Nakon još jedne dobivene sudske parnice, mladoj se odvjetnici Claire Kubik (Ashley Judd) čini da je cijeli svijet njezin. Udana je za zgodnog i požrtvovnog Toma, karijera joj strelovito napreduje, a nedavno je doznala i da očekuju dijete. Međutim, nakon što jedne noći Tom u njihovoj kući iznenadi dvojicu napadača, nekoliko ga dana poslije u spektakularnoj akciji na ulici hvataju agenti FBI-ja. Iznenađenoj se Claire dotad idealan život u trenu ruši.

Batman se vraća, RTL u 21:20 sati
Gotham City suočen je s dvoje zastrašujućih kriminalaca. Jedan je bizarni Pingvin Oswald Cobblepot (Danny DeVito), koji se uz pomoć pokvarenoga poslovnog čovjeka Maxa Shrecka (Christopher Walken) natječe za gradonačelnika.Druga je tajanstvena Žena mačka (Michelle Pfeiffer), inače bivša tajnica Selina Kyle, koja je pad s vrha zgrade preživjela tako što je postala mačka. Jedini koji gradu može pomoći jest Batman (Michael Keaton), ali Shreckova antipropagandna mašinerija radi punom parom.

Obitelj Miller, Nova TV u 22:15 sati
David (Jason Sudeikis) je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje svojoj vjernoj klijenteli, nađe se u nemilosti svojeg dobavljača (Ed Helms). Kako bi mu nadoknadio počinjenu štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika. Međutim, svjestan je da sam ne može uspješno odraditi misiju, pa nagovori svoje susjede - ciničnu striptizetu (Jennifer Aniston), snalažljivu tinejdžericu (Emma Roberts) i naivnog štrebera (Will Poulter) - da mu pomognu i glume njegovu savršenu obitelj.

Nema zemlje za starce, HTV 1 u 23:40 sati
Nema zemlje za starce film je Joela i Ethana Coena s Tommyjem Lee Jonesom, Joshom Brolinom i Javierom Bardemom u glavnim ulogama. Snimljen prema istoimenom romanu kojega je napisao Pulitzerom nagrađeni američki pisac Cormac McCarthy. Film je osvojio četiri Oskara uključujući i onoga za najbolji film.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti