Vikend najboljih filmova je na CineStar TV Channels

četvrtak, 05. prosinca 2019.

Najbolji naslovi petkom, subotom i nedjeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije


Svakodnevica je takva da želimo imati sve nadomak ruke u bilo kojem trenutku, a svaki dodatni klik uvelike utječe na našu koncentraciju i gubitak slobodnog vremena. Odabir programa za gledanje je dodatna stvar koja oduzima vrijeme, a svi smo se nebrojeno puta susreli s time da dulje tražimo filmove, nego što ih gledamo.

Upravo zbog toga, CineStar TV Channels filmski kanali imaju sve na jednom mjestu. Dosta vam je cjelotjednog planiranja izlaska ili druženja da bi naposljetku svi odustali? Onda je vrijeme je za vikend najboljih filmova, pomno osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i preferencije, ali i generacije. Izbor je velik, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali dio onoga u čemu ćete moći uživati svaki vikend do kraja godine.

Vikend najboljih filmova obuhvaća najbolje naslove petkom, subotom i nedjeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family. 

Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitirati jedinstveni program, ispunjen najpoznatijim blockbusterima i nagrađivanim filmovima, te filmovima koji su do prije nekoliko mjeseci imali premijernu svjetsku kino realizaciju.

CineStar TV Channels predstavlja najbolje filmova za vikend od 6. do 8. prosinca

PETAK, 6.12.

CineStar TV, 20:20 – Kill Bill 1 i 2

CineStar TV Action&Thriller, 21:40 – Bili smo vojnici

SUBOTA, 7.12.

CineStar TV Premiere 1, 20:05 – Moj osobni rat (TV PREMIJERA)

CineStar TV Fantasy, 20:10 – Ivana Orleanska

NEDJELJA, 8.12.

CineStar TV Comedy&Family, 20:30 – Lov na losose u Jemenu

CineStar TV Premiere 2, 18:50 – Kuća magičnog sata

Posebno izdvajamo - TV premijera, Moj osobni rat

Biografska drama o tragično preminuloj ratnoj reporterki Marie Colvin koju je utjelovila nominirana za nagradu Oscar® Rosamund Pike.

Film je temeljen na članku Marie Brenner iz 2012. godine  - Marie Colvin's Private War - koji je bio objavljen u Vanity Fairu, a prati mukotrpno izvještavanje iz raznih ratnih zona na koja je neustrašiva Colvin odlazila. Izvještavala je sa svakog velikog sukoba u svijetu od Čečenije do Šri Lanke u gdje je izgubila lijevo oko, 2001. godine. Njezina misija je bila pokazati pravi trošak rata, zajedno s poznatim ratnim fotografom Paulom Conroyem (Jamie Dornan). Ubijena je 2012. godine u Siriji tijekom jednog napada, dok je izvještavala za britanski The Sunday Times, zajedno s fotografom s kojim je putovala.

Potpuni raspored filmova za sve kanale svakodnevno možete pratiti na web stranici:  https://cinestartvchannels.hr/raspored/

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti