Još jedan trailer za animirani film "Onward"

četvrtak, 28. studenog 2019.

Tom Holland i Chris Pratt u animiranoj avanturi koju u kinima očekujemo u ožujku

Foto: YouTube

Iz studija Disney-Pixar stigli su novi poster i trailer za najnoviju animiranu avanturu Onward u kojoj će se ponovno naći, barem glasovima, MCU zvijezde Tom Holland i Chris Pratt.

Poznati dvojac ovdje je posudio glasove vilenjačkoj braći Ianu i Barleyu koji odlaze u pustolovinu u kojoj moraju saznati ima li još uvijek magije u svijetu koji je nekad bio pun nje.

Radnja je smještena u predgrađe fantastičnog svijeta u kojem upoznajemo dvojicu tinejdžera vilenjaka kojima majka za Lightfootov (Holland) 16. rođendan daje štap koji im je ostavio otac. Lightfoot i Barley (Pratt) shvate da je štap magičan i pomoću njega pokušaju vratiti oca za jednu noć, no čarolija krene po zlu pa braća moraju naći način kako popraviti situaciju. Vrijeme im ne ide na ruku jer za to imaju samo nekoliko sati!

Režiju i scenarij potpisuje Dan Scanlon, a produkciju Kori Rae, dvojac zaslužan za Monsters University. U originalu su uz Hollanda i Pratta glasove posudili Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus i John Ratzenberger.

Onward u kinima očekujemo 6. ožujka 2020. i prvi je od dva Pixarova filma koji nas čekaju sljedeće godine; drugi je Soul koji nam stiže 19. lipnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti