Novi spin off "Živih mrtvaca" konačno dobio podnaslov i trailer!

utorak, 26. studenog 2019.

Serija "The Walking Dead: World Beyond" stiže na proljeće 2020., u jednoj od uloga i Julia Ormond

Foto: AMC

"Kraj svijeta bio je naš početak...": Amazon je objavio da će nova serija o živim mrtvacima nositi podnaslov World Beyond i objavljen je novi trailer za seriju u kojem možemo vidjeti dobitnicu Emmyja Juliju Ormond u jednoj od glavnih uloga.

"Sretni smo što nam se Julia pridružila. Zahvalni smo jer je dovela svoj talent, gracioznost, inteligenciju i humor na set, u cijelu seriju i udahnula takav život svojoj ulozi. I mi i gledatelji bit ćemo jako sretni što će nam baš Julia pomoći da podignemo na noge novi svijet Živih mrtvaca", rekao je Scott M. Gimple, jedan od autora serije. Ormond glumi Elizabeth, karizmatičnu vođu velike, sofisticirane i zastrašujuće sile, stoji u opisu AMC-a.

Novi spin off stiže zbog velikog interesa za seriju Živi mrtvaci. Iako gledanost s novom sezonom možda nije tako visoka kao u počecima, seriju i dalje prati veliki broj ljudi. Njezin prvi spin off Fear the Walking Dead također ima solidnu gledanost tako da je još jedna serija o zombijima bila logičan korak.

Radnja nove serije fokusirat će se na prvu generaciju koja je odrasla u zombi apokalipsi. Neki od njih su postali junaci, neki zločinci, a svima je zajedničko da će jednog dana biti zauvijek promijenjeni u svojim tijelima, kako god proveli svoj ljudski život.

World Beyond zajednički potpisuju Gimple i Matt Negrete koji će biti showrunner serije, a u glavnim ulogama uz Ormond bit će Aliyah Royale (Iris), Alexa Mansour (Hope), Annet Mahendru (Huck), Nicolas Cantu (Elton), Hal Cumpston (Silas) i Nico Tortorella (Felix).

The Walking Dead: World Beyond na Amazon stiže na proljeće, točan datum još nije poznat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti